Tesztmotorozás TotalCar olvasóknak

2001.04.10. 11:44

Peter Fonda és Denis Hopper karóráikat ritulálisan szakadékba hajították, majd húztak egy csutkagázt a végtelen amerikai országúton. Mi is szeretnénk. Az anyagiak felmerülése gyorsan visszazökkent a valóságba. Kisebb vagyont fektetni egy olyan motorkerékpárba, amit még ki sem próbáltunk? Egy-egy kiállításon megadatik az üléspróba, de az nem az igazi. A budapesti Harley-Davidson most lehetőséget nyújt a TotaCar olvasóinak négy különböző kategóriájú motor tesztelésére. A jelentkezőkkel a Harley forgalmazója személyesen veszi fel a kapcsolatot.

Dyna Super Glide
FXD, az alapgép. Látszik a lényeg. Az 1450 cm3-is motorblokk vonja magára a figyelmet. Akkor is, ha ráülsz. A kezes bringa Harley-k között sportosnak számító motorozást tesz lehetővé. Letisztult formák, semmi flanc, ami megzavarna abban, hogy azt lásd, ami. Kiváló alap a merész fantáziájú alkotóknak, hogy megépítsék álmaik motorját.

Heritage Softail Classic Injection
Heritage Softail Classic - túrára termett. Világot látni - de nem magányosan. Kedvesednek sem lehet oka panaszra a háttámlás hátsó ülésen utazva. Az injektor a Softail modellek új tartozéka. Itt az ideje, hogy kipróbáld, mi a különbség.

Sportster Custom 53
Custom 53 - Kicsi a bors, de erős. Akár a többi Spory-ra erre is igaz a nagyság és a kicsinység kettősége. A 883 cm3-es hengerűrtartalom, valamint a 235 kg össztömeg hallatán minden motoros elismerően füttyent. Az adatok mellé látvány, illetve a kipróbálás lehetősége sem utolsó. Az 53C ülésmagasága, vagy inkább alacsonysága lepipálja az összes eddigi Spory-t. Ennek, valamint a keskeny ülésformának köszönhetően nem probléma a motor vezetése az alacsonyabb vezetőnek sem.

Bajcsi Tomi a Buell nyergében
Buell M2 - kezdők kíméljenek. Erdős Csaba kaszkadőr is egy Buell-en hajtja végre lélegzetelállító mutatványait. Eredetileg motorversenyző Eric Buell, aki korábban a Harley-Davidsonnál mérnökösködött fejlesztette ki az évről évre egyre erősebb 1200-as Sportster motor köré épült sportgépet. Hogy mit tud a futómű? Csodákra képes...

JELENTKEZÉS HARLEY-DAVIDSON TESZTMOTOROZÁSRA
A jelentkezés feltétele a kérdoív kitöltése, érvényes "A" kategóriás jogosítvány, motorvezetési gyakorlat. *
Név*
Email*
Telefonszám*
A kategóriás jogosítvány* Van Nincs
Kiállítás dátuma*
B kategóriás jogosítvány Van Nincs
Kiállítás dátuma
Jelenlegi motorkerékpárja
Választható motorkerékpárok: FLSTCI Heritage Softail Classic Injection
FXD Dyna Super Glide
XL883C Sportster Custom 53
Buell M2
Hozzájárulok, hogy emailcímemre reklámanyagokat küldjön a TotalCar.

A rendelkezésre álló motor a tesztflotta függvényében változhat.

*A HD-Budapest Kft. fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.