Csatlakozz a karavánhoz!

2004.04.02. 10:14

Unod, hogy csak olvasol a legújabb modellekről? Idegesít, hogy mindig más teszteli a legtutibb gépeket? Furcsák és sajátságosak egy motorkerékpár iránt támasztott igényeid, és ezekről egyik teszt sem számol be? Legyél a Honda tesztpilótája!

Nyakunkon a tavasz és minden motoros ezerrel veti bele magát a motoros programokba. Egyre gyakrabban kukkantunk be a garázsba, hogy minden rendben van-e kétkerekű társunk körül, nehogy lemaradjunk az első száraz, napsütéses napról. Aki pedig még a motorválasztás előtt áll, csatlakozzon a Honda tesztkaraván országos programjaihoz.

Az áprilisi akció a következő gyári Honda alkatrészeket érinti:
Olaj- és levegőszűrők
Gyertyák
Fékbetétek
Láncok, lánckerekek
Kuplunglamellák
Szimmeringek

Honda szervizkampány

A gondoskodás meghozza az eredményét, mivel a felhőtlen szezonkezdet kulcsa az alaposan felkészített motorkerékpár. Éppen ezért a Honda áprilisi akciója a motorfelkészítés jegyében zajlik. Hogy a szezonkezdés kiadásai nem viseljék meg annyira a motorost az április 1-től április 30-ig tartó szervizkampány egy hónapja alatt óriási kedvezménnyel vásárolhatók meg a Honda motorkerékpárok tavaszi felkészítéséhez szükséges kopó-fogyó alkatrészek a Honda márkakereskedésekben.

A 20%-os kedvezmény az eredeti gyári Honda alkatrészekre vonatkozik.

A tavaszi felkészítés elmaradhatatlan lépése az olajcsere, mivel az új szezont akkor is érdemes friss olajjal kezdeni, ha a gyár által megszabott olajcsere intervallumon még belül van a motor. Éppen ezért a tavaszi szervizkampányhoz kapcsolódik a Shell és a Honda közös olajcsere akciója is. Aki a kampány ideje alatt 3 liter Shell motorkerékpár olajat vásárol a Honda márkakereskedésekben és márkaszervizekben, az egy Shell láncspray-t vagy egy Shell sisaktisztító spray-t kap ajándékba.


Honda Tesztkaraván

Április elsején 23 különböző Honda motorkerékpár vágott neki a közel három hónapos zarándokútnak. Küldetésük célja, hogy Magyarország motorosai megismerhessék a legújabb, 2004-es Honda motorkerékpárokat. Chopper vagy túraenduró? Teliidomos sportgép vagy sportszíves naked bike? Robogó vagy épp egy nagykerekű moped az, amire szükségünk van? Ezeket a dolgokat egy féleképpen lehet eldönteni. A motorokat ki kell próbálni. 2004. április 1-től június 20-ig 21 Honda márkakereskedőt jár végig a tesztmotor flotta.

A határozatlan motorosoknak nagy segítség, hogy minden fajta motortípust kipróbálhatnak, mert csak egy próbaút során derül csak ki igazán, hogy a motor személyre szabottan mennyire felel meg személyes igényeiknek. A tesztkaraván átfogja a Honda termékpalettáját a legkisebbtől a legnagyobbig az összes stílusban. Aki motort szeretne magának vásárolni, biztos hogy megtalálja az igazit, legyen az robogó, chopper, endúró, sport- vagy túramotor.

A szupersport gépek közül kipróbálhatják a 2004-es év nagyágyúját, a nagyon erős, nagyon könnyű és nagyon kezes CBR1000RR-t. A chopperek közül a tesztvezetésre jelentkező méreteinek és vágyainak megfelelően választhatja a legújabb VT750C4 Shadow-t, vagy a lenyűgöző méretű VTX1800-at. A meztelen gépek széles palettájából a Hornettek hagyományos népszerűsége mellett a legújabb CBF sorozat tarthat fokozott érdeklődésre számot. A 600-as, ABS-es verzión túl ki lehet majd próbálni a család 250-es tagját is.

A hosszú távú túrázás után érdeklődők azt fogják lesni, hogy mikor érkezik a hozzájuk legközelebbi Honda márkakereskedésbe a Pan European vagy a Blackbird. Egészen másfajta motorozási élvezetet nyújt a Transalp vagy a Varadero, hiszen ezekkel a motorokkal nem kell szigorúan ragaszkodni az aszfaltozott utakhoz. A robogók közül kipróbálható lesz a Silver Wing ABS-es verziója, mely kiemelkedő kényelmi és biztonsági tulajdonságaival szinte túramotor számba megy, de akinek ez túl nagy lenne, az választhat kisebb robogót is, például az elragadó FES150 Pantheont.

A kereskedések 3 vagy 4 darabból álló tesztmotor csomagot kapnak egyszerre, majd a háromnapos tesztelés végén ezek a gépek továbbindulnak a tesztkaraván következő helyszínére, míg ide 3 nap szünet után ismét új kipróbálható modellek érkeznek.

Tesztvezetésen - a kijelölt helyszínen -, érvényes A kategóriás jogosítvánnyal, saját védőfelszerelésben, saját felelősségre lehet részt venni. Aki nem akar lemaradni erről a nagyszerű lehetőségről, előzetesen jelentkezhet a hozzá legközelebbi Honda márkakereskedőknél. Aki semmiképpen sem akarja elszalasztani az alkalmat, hogy kipróbálhassa álmai motorját, az ne tétovázzon, látogassa meg a lakhelyéhez legközelebbi Honda márkakereskedést, mert előzetes regisztrációra csak és kizárólag a márkakereskedésekben van lehetőség.

A Honda Hungary Kft. a tesztkaravánban szereplő modellekre, időpontokra és helyszínekre a változtatás jogát fenntartja.