Kísérti a balsors

2012.06.10. 16:44

Van, aki a szerencse fia, de akad olyan, aki csak áron alul tudja eladni a motorját. A Népítélet választ ad a fel nem tett kérdésekre.

Racionális szerelem

Suzuki DR125SM: "Az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy kényelmesen lehessen vele közlekedni Budapest útjain, ne kelljen rettegni a kátyúktól, villamossín keresztezésektől, padkákra is egyszerűen fel lehessen vele állni. Nos, ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelel."

Tovább>>>

Kísérti a balsors

Yamaha XJ 400S Diversion: "Természetesen amikor megvettem egyáltalán nem ilyet kerestem, de ahová bementem megnézni egy Suzuki GS500-ast, arról lebeszéltek (na meg a kékes füstje se tűnt egészségesnek) és megmutatták nekem ezt az XJ-t. Mentem vele egy próbakört és teljesen meggyőzött. Csutkakormányos banditon tanultam, amivel nagyon gáz volt forgolódni, ahhoz képest az XJ egy nagyon jól manőverezhető fajta."

Tovább>>>

Tízéves bivaly

Malaguti Ciak 150: "Könnyen indul, nem fullad le, viszont újabban állóhelyzetből nagyon nehezen gyorsul és egy darabig csak erőlködik. 10-15 km/h felett viszont, meglódul és onnantól végig jól húz."

Tovább>>>

First Class

Honda SH 300i ABS: "Bámészkodásom alkalmával felkínálták a lehetőséget az SH 300 kipróbálására. Addig úgy voltam vele, hogy számomra tökéletes a Vespa LX 125."

Tovább>>>

Vegyes érzelmek

Hyosung Gt 650s, 2006: "Egy teljes hónapig árultam amíg valaki megvette, de tényleg durván olcsón kínáltam (szinte ingyen). Fel kell készülni arra, hogy egy életre választod párodul a Hyosungot, ha nem vagy hajlandó elpotyázni."

Tovább>>>

Kompromisszum nélkül

Triumph Rocket III: "Amikor húzom a gázt elkezd menni, de annyira, mintha valami csörlő húzná ki alólam a motort. Keményen kell kapaszkodni és nem a szél miatt. És ezt addig csinálja, amíg mered húzni. Egyszerűen nem fogy el. Na ilyet még nem éreztem."

Tovább>>>

Ön írt már népítéletet motorjáról? Ne titkolja el mit szeret vagy mit utál, írja le az igazat, okuljanak mások is! Kattintson és kezdheti!