Új segédmotor? Maga a tökéletes hülyeség!

Népítélet

2012.08.07. 06:59

Bármivel rá lehet faragni, és olcsón is lehet jó motort venni. A lényeg szemfülesség!

Nagyvárosi tökély


Suzuki UH125: "Széles feneke van, az biztos, de emellett meglepően jól lehet vele álló kocsisorok között manőverezni. Jó, nem egy ötvenes pöttömrobogó, de elfér az autók között. És mivel nem csak a feneke széles, hanem az eleje is, jól véd a felcsapódó eső ellen."

Tovább>>>


Fekete gyöngy

CZ 175 450/05 De Luxe: "Szégyenletes dolog, de 5 évet állt mozdulatlanul egy garázsban, úgyhogy minden gumialkatrész és tömités tönkrement ezeket ki kellett cserélni. Varrtam új üléshuzatot valódi bőrből mert ez a gép megérdemli!"

Tovább>>>

Dögölj meg, drága Vino!

Yamaha Vino 50: "Egy igazán elkötelezett fillérbaszóhoz híven, a benzin árának sztratoszférai magasságokba emelkedésekor döntöttem úgy, hogy ez nem mehet így tovább. A megbízható társ, az autó kegyvesztetté vált, gyorsan keresni kezdtem az elfogadható alternatívákat. Koituszi vágyam tettekre ösztökélt."

Tovább>>>

Moped félmillióért...

Gilera Runner 50 SP: "Mopedet venni nem nagy dolog. Az új moped vásárlása már érdekesebb. Na de félmillió forintért venni egy új segédmotort, maga a tökéletes hülyeség! Így hát én is a hülyék táborát gyarapítom."

Tovább>>>

A dübörgő

Honda XBR500: "Hirtelen felindulásból vettem, itthoni kereskedésből,elég lelakott állapotban, és aránylag drágán, de a szerelem mint tudjuk vakká tesz, és a clubmann nem volt eladó, és nekem rögtön motor kellett,és ez az egyetlen volt az országban eladó."

Tovább>>>

Mi az hogy csé?

BMW F650CS: "A gép jól dönthető, mármint az én amatőr szintemen, viszont a guminyomásra nagyon kell figyelni, mert puha gumival azonnal úszik. És persze a gumira is: az eredeti Bridgestone jó volt, a jelenlegi Continental Road Attack viszont rémálom, nehezen melegszik, csúszik."


Tovább>>>

Ön írt már népítéletet motorjáról? Ne titkolja el mit szeret vagy mit utál, írja le az igazat, okuljanak mások is! Kattintson és kezdheti!