A bajnok üdvözli a magyarokat

2013.06.09. 09:44

Az idei TT utolsó helyszíni bejelentkezését olvashatják. Szombaton mindenki visszavonultan élte életét, a versenyzők egy része segédkezett a pakolásban, mások a napsütést élvezték, de néhányan közülük csak késő délután érkeztek meg, és kialvatlannak tűntek.

Ennek oka az volt, hogy hajnali négyig mulattak Douglas egyik szórakozóhelyén. Szemtanúk szerint Cameron Donald, annyira boldogra itta magát, hogy még a telefonját is elveszítette. William Dunlop nem ivott, de szombat reggel ismét versenyezni indult, nehéz lehetett neki. Testvére Michael, az idei év hőse egyedül pakolt mikrobuszába és indult haza. Az egész depó egy szabadtéri, több színterű diszkóvá alakult, minden kamionból más és más „szögelős” muzsika dübörgött.

A Nortonos fiúk kamionjuk tetején töltötték a napot, néhány rekesz sörrel együtt, Gary Johnson meg horgászni indult Castletown-ba és nagy ölelést küld Bitter Sanyinak. Érdekes, hogy a mindig visszatérő kérdés, most erősebben jelen van, mint eddig bármikor.

Mindenki azt feszegeti, hogy McGuinness két gyerekkel és asszonnyal a háta mögött, mikor hagyja abba a TT-n való versenyzést. Egy újságnak azt nyilatkozta, a téma egyre jobban nyomasztja őt is, de a versenyt követő sajtótájékoztatón már úgy fogalmazott: „Amíg ennyire jól érzem magam a motoron és nyerni is tudok, nem gondolkozok ezen.”

John McGuinness-ben maradt azért annyi erő, hogy minden jót kívánjon az olvasóknak.