Motorozni akarsz? Akkor ez a tuti!

Motoros merítés

2014.02.08. 11:19

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Megtörhetetlen segítő

Ebből a márkából több százezret gyártottak, de sokat kidobáltak már. Én négyet hoztam vissza a halál sötét, mindent felőrlő markaiból. Ha szerencséd van, csak pár rúgás és csodát hallasz: elkezd oroszul énekelni. Ilyen az, ha az ember szerelmes.

Tovább >>>


Tekintély a belső sávban

Igazán tekintélyt parancsoló gép, de jóval hamarabb elfáradtam rajta, mint a nyolcszázason. Százötven kilométer után már nagyon vágytam a tankolásra, csak azért, hogy leszállhassak. Az elődjénél ilyen érzésem soha nem volt.

Tovább >>>


Rövidtávfutó bajnok

Miután megszereztem a nagymotoros jogsit, úgy éreztem, kezdődik a hosszú túrák és országjárások korszaka. Családom bővülése miatt azonban hamar rá kellett jönnöm, erre nincs időm, a Suzuki pedig nehéznek bizonyult a városi forgalomban.

Tovább >>>


Motorozni akarsz? Akkor ez a tuti!

Bizonyára van jobb motor is a világon, de minek? Olcsó, keveset eszik, elnyűhetetlen és mindenhol megállja a helyét. Ajánlom minden kezdő, újrakezdő és élménymotorosnak éppúgy, mint a munkába járó, szelet szerető kedves barátaimnak is.

Tovább >>>