Keménykötésű kilométerfaló

2014.03.22. 08:17

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Még él, sőt egyre jobban van

Öreg már, ráadásul elhanyagoltan vettem, ezért sok mindent kellett cserélni, és még jó pár dolog hátra van. A futásteljesítmény megtippelhetetlen: az óra ugyan 100 ezer körül mutat, de valamikor a múltban motorcsere történt. Az 1983-as vázban beazonosíthatóan 1980-as blokk foglal helyet. Milyen lehetett az eredeti, ha régebbire cserélték?

Tovább >>>


Vitán Felül Remek

Három éve használom, nagyjából 30 ezer kilométert mentem vele. Soha nem volt semmi baja, télen-nyáron pöccre indul. A hangját imádom, s nekem a formája is tetszik, nem tűnik idejét múltnak. Sportosan hajtva sportmotor, megpakolva túramotor. Mindkét szerepet egyaránt jól tudja, tökéletes kompromisszum.

Tovább >>>


Keménykötésű kilométerfaló

Benne van minden ami nekem kell: teljesítmény, kényelem, de ugyanakkor a nyers primitívség is. Egyszerű mint a faék. Nem játssza meg magát, nem egy szolgalelkű háziasszony. Inkább egy vad amazon, akivel meg kell küzdeni, hogy vele lehess.

Tovább >>>


Dugók és BKV ellen

Az örökös dugóban után döntöttem úgy, hogy kell egy robogó, amivel gyorsan, kényelmesen és minden nap munkába tudok járni. Nagy forgalomban is észreveszik a mérete miatt és igen előzékenyek az autós társak. Gyors, rugalmas, praktikus, jól pakolható, igazi pénztárca- és szabadidő-kímélő motor.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!