Rossz emlék

Motoros merítés

2014.04.05. 15:39

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Igazi motor, kezdőknek is kiváló

Megláttam és beleszerettem: semmi rovaros külső, kerek lámpa, léghűtéses blokk. Kezdőknek kiváló. Megbízható, keveset fogyaszt, nem kell sokat költeni rá. Napi ötszáz kilométert simán lehet vele motorozni, és lehet tartani a lépést a nagyobb túramotorokkal is.

Tovább >>>


Nosztalgikusan csilingelő hangvilla

A kilencvenes évek közepén ez még viszonylag friss típusnak számított. Teljesen letérdeltem tőle. Persze előtte csak Simsont, Pannóniát és ETZ-t vezettem, és ezekhez képest brutál volt. Úgy hozta a sors hogy eltelt közel húsz év, és ezek az öreg sportmotorok szinte teljesen kikoptak a forgalomból.

Tovább >>>


Rossz emlék

Nem sokkal a megvétele után azzal indított, hogy elkezdett durrogni. Először kicsit, aztán egyre sűrűbben, végül egy szép durr után lelőtte a karburátort a helyéről. Egyébként is rettentően labilis, főleg kanyarban, szélben. Az előzést külön meg kell tervezni. Elfogyott a bizalmam, nem mertem vele elindulni sehova sem, mennie kellett a háztól.

Tovább >>>


Könnyed és imádnivaló

Első motorom volt. Mindig szívesen fogok visszagondolni rá, biztos, hogy soha sem fogom elfelejteni. Kezdő motornak vettem, főleg városi használatra, időnként némi túrázgatás. Tökéletesen bevált a feladatra! Máig visszasírom, de azért 23 évesen többre vágytam harmincpár lóerőnél.

Tovább >>>