2014.04.12. 14:56

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Az elpusztíthatatlan

Van, aki hallott róla, van, aki még nem. Valaki szerint csúnya, valakinek érdekes, kevesek szerint szép. Szerintem tartós, megbízható, elpusztíthatatlan kis dög. Egy egyszerű munkagép, amihez nagyon sok élmény kapcsolódik. Ja, és persze magyar.

Tovább >>>


Egy kisebb keleti csoda

Keresgéltem a neten, és rátaláltam egy olcsó, ugyanakkor szimpatikus, 125-ös supermotóra. Gondoltam benevezek rá, legfeljebb megszívom, és eladom valakinek, aki még többet szív vele. Nem így történt.

Tovább >>>


A kevésbé fapados

Rögtön megtetszett a klasszikus forma, és elhatároztam hogy nekem ilyen kell. Évekig nem történt semmi, mivel iskolásként komolyabb összeghez jutni szinte lehetetlen. Na de a ballagáson aztán kifent kaszával vártam a rokonságot. Lett is pénz egyből, így elkezdtem böngészni az apróhirdetéseket a veterános újságban, és találtam is egy pontosan megfelelő, bordó D-Csepelt.

Tovább >>>


Látványos csiga

Mesebeli, fehér bajszú, bottal járó öreg bácsi fészerében láttam meg. Pár hét múlva már az én garázsomban állt. A Berva mellé a jogsi után nagyobb, kényelmesebb motor került. Lassan porosodni kezdett, nem használtam. Utolsó tiszteletkör gyanánt, egy szép meleg nyári napon elmentem vele Kékestetőre.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!