A szorgos vízhordó

Motoros merítés

2014.05.10. 16:57

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Teljes értékű Harley, tömörítve

Nincsenek kiemelkedő teljesítményadatok, a futóművéről sem lehet semmi különöset mondani, nem nagy és nincsenek rajta króm csicsák. Egyszerűen csak egy klasszikus beütésű, chopperszerű motor, ami kétségkívül egy teljes értékű Harley-Davidson.

Tovább >>>



A szorgos vízhordó

Egy hosszú és gyönyörű szardíniai túra után lecseréltem kis barátomat. Szerettem, megbízható, elnyűhetetlen kis motor, egyáltalán nem volt elvesztegetett idő a nyergében eltöltött három év. Hosszabb, európai túrákhoz viszont jól jön az egy számmal nagyobb motor.

Tovább >>>



Duke-om, Duke-om

A motor maga nem túl testes, megjelenése mégis nagymotoros, ami az autósokat gyakran becsapja. Eléggé vicces, amikor kb. 95 km/h-nál, lejtőn felfelé az előttem lévő autós udvariasan húzódik jobbra, indexel, és nem érti, miért nem kezdek bele az előzésbe.

Tovább >>>



Egy igazi bóvli a sufnistól

A motor használtan eladhatatlan, a kereskedők nem veszik be. Természetesen az sem, aki árulja. Aki ilyet vesz, vagy pénznyelőnek tartja, esetleg egy szerencsétlen embernek eladja töredék áron. Általában úgyis az bukik nagyobbat, aki újonnan megveszi.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!