Olasz ribanc

Motoros merítés

2014.05.25. 06:53

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Sancho, gyerünk már!

Ez a motor úgy szolgál a mindennapokban zokszó és berzenkedés nélkül, hogy szinte észre sem veszed, hogy ott van veled. Én nagyon megszerettem. Pontosan annyira, mint a másik motoromat, ami a maga nyers állatiságával a fizikakönyv minden fejezetével megismertet testközelből az ünnepnapi motorozásaim, túráim alkalmával. Csak ezt másképp szeretem, mert ezt másképp kell szeretni.

Tovább >>>


Egy falat boldogság

Az egyre dráguló benzin és a gyűrűző válság miatt úgy döntöttem, hogy nem mindig ésszerű nagymotorral járni. Így vettem egy robogót. Igazából nem is én választottam, hanem ő választott engem. Elém ugrott egy kereskedésben, hogy próbáljam ki, aztán addig-addig jött a nyomomban, míg meg nem vettem.

Tovább >>>


Olasz ribanc

Városban, szerpentinen verhetetlen. Én nem vagyok profi, csak erdőben, hegyekben csavargok vele. Az ülést már megszoktam, napi 500-600 kilométer nem gond. Amikor cserélgettünk a barátaimmal, alig vártam, hogy visszaüljek rá, pedig a Transalp is nagyon kényelmes.

Tovább >>>


A harcos

Az első motorom. Ezalatt azt értem, hogy életemben nem vezettem semmilyen robbanómotoros kétkerekűt. Szerettem volna egy olyan gépet, amivel lehet haladni terepen is, de akár egy európai körutazásra is alkalmas. Első feladat a gyors jogsiszerzés volt, aztán a dilemma.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!