Choppernek hívni erős

Motoros merítés

2014.06.09. 09:21

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A csettegő

Előtte soha nem ültem XT-n. Úgy vettem meg, hogy ki sem próbáltam. Valahogy bíztam benne és saját elképzelésemben: nekem ilyen motor kell! Be is jött. Eddig ismeretlen világ nyílt meg előttem: négy ütem, nagy köbcenti, nagy nyomaték.

Tovább >>>


Amikor a motor még közlekedési eszköz volt

Nagyon erős, robusztus, tartós szerkezet. A menettulajdonságai kimagaslóak voltak a maga idejében. Ezt még motorozásra, közlekedésre, munkaeszköznek tervezték, nem pedig száguldozni, meghalni vele, és nem is kifejezetten szórakozási eszköznek.

Tovább >>>


Na de uraim, ez egy Honda

Sok motort megnéztem, de valahogy egyik sem fogott meg. Aztán megtaláltam azt a bizonyos hirdetést, amit minden motorvásárlás előtt álló ember vár: az aranytojást tojó tyúkot. rengeteg csalódás és fölösleges utazás után reménykedtem, hogy ez lesz az igazi. Felhívtuk, elmentünk, megnéztük. Végleg beleszerettem. Nem lehetett otthagyni.

Tovább >>>


Choppernek hívni erős, de azért kellemes

Azt már az első úton megállapítottam, hogy elég kényelmes motor, de az én 180 centimhez kicsit kevés. A másik, amire hamar rájöttem, hogy a motor viselkedése egyáltalán nem chopperes. Szerelni borzalom. Azt hiszem, tipikus japán: minden nagyon szűken van elhelyezve benne. Aprónak gondolt munkákért is komolyan meg kell bontani a motort, és elég trükkös. Útmutató nélkül ne is álljon neki senki, abban benne vannak a trükkök, amik nélkül nagyon nehéz lesz az élet.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!