Vilma, a szeszélyes hölgy

Motoros merítés

2014.07.06. 14:37

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Tekergő túradömper

Tényleg egy kis dömper. Stabil és strapabíró, de gyilkolni nem szabad. Ami műanyagból van, az olcsó megoldás, kopik és karcosodik. Mi kifejezetten hosszabb túrákra használjuk, és teljesen megfelel erre a feladatra.

Tovább >>>


Nyers, nyomatékos, nem nyámnyiláknak

A második Guzzim. Kompromisszumot követel, egyediségével fizet érte. Nem cserélném el más kéthengeresre. Minek? 75 lóerős, ez bőven elég a 140-es utazóhoz. Csak a két legnagyobb túragép, a BMW K1200 LT és a Honda Gold Wing jöhetne szóba alternatívaként.

Tovább >>>


Vilma, a szeszélyes hölgy

A járművek iránti szeretet lány létemre szerves része a mindennapjaimnak. Soha előtte nem ültem motoron, nem is nagyon ismertem senkit a környezetemben, aki motorozott. Bátyám tanítgatott motorozni, akinek szintén nem volt nagy gyakorlata. Két hét után egyre biztosabban mentem, a kanyarok is kevésbé voltak már ijesztőek, kezdtem ráérezni.

Tovább >>>


Stresszmentes száguldás

Az utcai motorozás-élmény csúcsa. Átlagos vezetői képességekkel is nagyon könnyen irányítható, jól fékez, egyenletes teljesítményt ad. Kényelmes elöl-hátul, jó a szélvédelme, gyárilag is jó a hangja, dögös és ritka. Ha a tapasztalatod és tudásod is megvan hozzá, akkor adja meg azt a pluszt, ami szabad fordításban annyit jelent: „versenytechnika utcai használatra."

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!