Környezetkímélő nyomatékgyár

Motoros merítés

2014.07.20. 17:33

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Antik bokszermotor, csak megszállottaknak

Még soha nem láttam G/S BMW-t, és szégyen, de elsőre azt hittem, hogy valami házi tákolmány a magas első sárvédő. Ha már ott voltam, beindíttattam, és miután meghallottam a bokszer hangját, a gyári kipufogó öblös dübögését, kerültem is vele egyet. Aztán megvettem. Az árából tíz évvel fiatalabb japán gépet is kaphattam volna.

Tovább >>>


Környezetkímélő nyomatékgyár

Még magasított túrakormánnyal is elég behajolós, sportmotoros, ami jól jön a pályán, de megedz a hosszabb túrákon. A motor karakteréből fakadóan észrevétlenül múlnak a száz kilométerek, ami nap végén jön ki egy kis csukló és hátfájásban. Megszokható, illetve gondolom meg is erősödnek előbb-utóbb a kellő izmok.

Tovább >>>


Acélos középhátvéd

A hazaút volt az első túra, amely az új gép élvezetéről szólt. A külseje nekem nagyon tetszik, bevált, megbízható technikát rejt a veretes, klasszikus duplaórás naked, sallangok nélkül. Az arányok nekem pont megfelelnek, a hosszú nyomtávval sokat hoztak az úttartáson és a megjelenésen.

Tovább >>>


Műanyag Vespa

Előítéleteim voltak az olasz robogókkal, de a hétköznapok megváltoztatták a véleményem. Nem csupán pokolian megbízható kis mocsok volt, hanem végtelenül élhető és praktikus is. Ha kicsit kevesebbet fogyaszt, akkor soha nem válok meg tőle. Még így is megbántam végül, mert egy igazi motor volt. Ezzel el lehetett menni 100 kilométert, tele lehetett pakolni.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!