Egészséges életmódra nevelés

Motoros merítés

2014.08.04. 12:41

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Miért, miért? Azért!

Két évet állt, mielőtt hozzám került, így ráment még kétszázezer forint, de most rendben van. Bőven elég, amit tud, szépen húz alulról is, nem kell pörgetni, az előzés egy pillanat alatt megvan. Jó ez így. Nincs neki olyan, hogy utazósebesség, csak a szél, ami határt szab. Nekem 150 körül már huzatos a gyári plexivel.

Tovább >>>


Egészséges életmódra nevelés

Bárhogy is szeretné az elmúlt tíz év szépíteni az emlékeket, ezek a gépek, mint mindennapi járművek, megbuktak. Az, hogy az egyébként szintén lenézett, keletnémet Simson gyakorlatilag problémamentes volt, számomra végleg megadta az utolsó kenetet a lengyel motoroknak.

Tovább >>>


A túramotor

Diák lévén szűkre szabott pénztárcával két lehetőség merült fel: MZ vagy Danuvia. Végül egy gyári fényezésű, de erősen lepukkant Danuvia került a garázsba valahonnan az Alföld széléről. Amerre járok vele, mindig megnézik, fejet csóválnak, és nem hiszik el, hogy én ezzel onnan idáig, és lábon.

Tovább >>>


A kis morgós

Törölgetés közben vettem észre, hogy lóg az egyik idom az ülés alatt. Középső fedél le, majd azonnal előtűnt a rögzítő csavar hiánya! Találtam is egy hasonló menetű, de más fejű csavart majd visszatéve, egy kicsit még nézelődve észrevettem, hogy a hűtő vízcsövét sem tették vissza a tartókengyelbe. Csak úgy lógott a semmibe.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!