Szexi, olasz kezdőmotor

Motoros merítés

2014.09.13. 13:45

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A jámbor kóbor

Az első szezon vége felé elég feltűnően követelőzött karburátorpucolásért. Na, itt kezdődött el a kálváriám, és azóta is tart. Mire eljutottam a szerelőhöz, addigra a szabadonfutó is megadta magát. Ott már nem is volt hajlandó elindulni. Hát itt kezdtem gondolkodni, hogy lelocsolom benzinnel, és felgyújtom.

Tovább >>>


Szexi, olasz kezdőmotor

Akárhol megállok vele, mindig megnézik, kérdezgetnek róla, dicsérik. Hiába, olasz dizájn, többet nem is érdemes erre bitet vesztegetni. A kéthengeres blokk kiválóan teljesít. Gyors gázreakció, erős motorfék, kiegyensúlyozott járás.

Tovább >>>


Keleti kuriózum

Alapvetően autó párti voltam, egészen addig, amíg egy kedves barátom el nem vitt a padláson húsz évet pihent, majd frissen összerakott ETZ-jén egy körre. Öt perc múlva már széles vigyorral az arcomon forgattam fejem a bukósisak alatt, miután először megéreztem a szabadság ízét.

Tovább >>>


Tömény BolD'o(r)gság

Megláttam ezt a gépet és felkerekedett bennem a bírvágy. Működésképtelen állapotban volt, de forgott a főtengely. Úgy gondolom, donornak behozták be, az utolsó gazdája meg minden rossz alkatrészt belepakolt, hogy komplett legyen, és úgy hirdette meg.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!