Hűséges szerető

Motoros merítés

2014.10.11. 15:39

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Méregzöld, de örömet okoz

A normál használatot három szezon futárkodás egészítette ki. Szervizigénye mérsékelt. Fogyasztása pontosan Három liter futár üzemmódban. Sokat kibírt, és a teljesítményére sem panaszkodtam soha.

Tovább >>>


Orrhangú deszka

Szinte lehetetlen vele normálisan közlekedni, az egyik kerék mindig szeret a levegőben lenni. Ezeket a manővereket igen könnyű vele előadni, akár akaratlanul is. Azt mondanám, ha ezt szánod első motorodnak, akkor inkább ne tedd. Túl érzékeny ahhoz, hogy egy rossz gáz- vagy fékkezelést megbocsájtson.

Tovább >>>


Forever FJR

A motor nyomatékból megold szinte minden helyzetet. Vétel után az első két hétben egy országúti előzésnél megszokásból kettőt kapcsoltam vissza, mint a régebbi motoromnál. Le akart dobni magáról, de fogtam keményen. Ha kicsi a távod, akkor is bőven elég egyet visszatenni és elég lesz, befejezed az előzést.

Tovább >>>


Hűséges szerető

Mivel kultuszmotort szerettem volna, nem is nagyon nézelődtem a japán márkák iránt, elkezdtem Simsont keresni. Apám észrevett egy eladó S53-ast. Természetesen az ország legtávolabbi csücskében volt, így hát elindultunk trélerrel a gépért. Akkor szinte semmit nem tudtam még erről a típusról.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!