Kedves dömper, ami még anyagból van

Motoros merítés

2014.10.26. 16:58

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A legenda

Szélvédelem konkrétan nincs, de így legalább a 90-es tempó is élvezhető. Nem lehet nagyon döntögetni kanyarokban, mert valami mindig leér, és olyankor kellemetlenül elszabadul a hátulja. A fékek is lehetnének hatékonyabbak. Engem mégis meggyőzött, lenyűgözött, magával ragadott.

Tovább >>>


Kedves dömper, ami még anyagból van

Nem tudják még hová tenni az emberek, félnek is tőle, a vásárlók egy része az ismeretlenségtől és a fórumokban olvasható negatív kritikáktól tart. Nekem komolyabb gondom nem volt a motorral, egy-két apró tréfán kívül mindig mindenhonnan hazahozott. Természetesen nem problémamentes: főleg a fék, a világítás és egyes kopó alkatrészek túl korai elöregedése okozott kellemetlenséget.

Tovább >>>


A gép, amely hűséges hozzád, ha törődsz vele

Hazaértünk, levettük a motort. Na, akkor megyek vele pár kört az utcában. A végén balszerencsémre szinte állóhelyben, kanyarodásnál a kapuban eldőltem vele. A lábamról lejött a bőr és a motorról egy kis festék. Nem voltam a legboldogabb, de felavattam legalább.

Tovább >>>


Munkagép

Gyerekkori álmom volt. Ez egy szolid, rendkívül masszív, kiforrott, nagy tömegben gyártott, egyszerű és hosszú életű motorkerékpár. Elavult konstrukció, jócskán túl van méretezve. Gyerekjáték a szervizelése. Végtelen számú lehetőség van tuningolásra, átalakításra, minden elképzeléshez van kész kínálat.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!