Megvan a második nyertes

Motoros merítés

2015.03.07. 14:10

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Ítélkezzen Vespa-ajándékokért!

A Totalbike hasábjain hatfordulós Népítélet-versenyt hirdettünk. A legjobb írásokat vespás ajándékokkal díjazzuk. Van itt kávés szett, bögre és kulcstartó, de akad kulacs is. Ezekért nem kell mást tenni, mint a szezonra készülődve írni egy lényegre törő ítéletet saját motorunkról.

Milyen is az ideális ítélet?

- tömör, lényegre törő, nem terjengős

- szépen tagolt, könnyen fogyasztható

- vannak benne konkrét árak, akár az alkatrészekről, szerviztermékekről

- szerviztapasztalatok

- konkrét tippek, trükkök a szereléshez, élmények a kiegészítőkről

- fotó a saját motorodról

Nem irodalmi-, vagy tesztíró pályázatról van tehát szó, itt a kevesebb néha több. Csak az új ítéletek játszanak, a felfrissített írások nem.

A játék harmadik fordulójában a második kör lezárásától jövő hét péntek éjfélig beérkezett ítéletek vesznek részt. A mostani határidő tehát március 13. 24 óra. A nyertes személyéről ezúttal is a Totalcar és a Totalbike szigorú szerzőiből álló zsűri dönt.

A második forduló legjobb népítélete:


Túrabajnok, de vásárolj óvatosan

A márkaképviselet megnyugtatott: ugyan a motor nem általuk szervizelt, de idősebb tulajdonosát ismerik, alkatrészeket tőlük vásárolt. A gép láthatóan karbantartott: tökéletes állapotban van. Az állás miatt szivárgó szimmeringet még a vételárban cserélték.

Tovább >>>


Persze ezúttal is voltak jó ítéletek a győztesen kívül is. Következzen ezekből egy csokorra való:


Elővárosi japán

A vásárlás óta napi használatban van, és a kötelező leszámítva kizárólag az indexkapcsolónál merült fel hiba. Elég tetemes áron sikerült beszerezni, de mivel a motorral elégedett vagyok, ezért nem kísérleteztem bontottal, egy kis kedvezményt sikerült a listaárból elérnem.

Tovább >>>


Peggi, az én motorom

A vásárlásnál a létező összes hibát elkövettem, amit lehetett: sötétben láttam először a Vespát, nem tudtam a típusról semmit, az eladó idősebbnek mondta a motort, de az ára rendben volt. Beindult, helyben volt, és a próbakör alatt sem hagyott cserben. Megvettem.

Tovább >>>


Az első motorom

Azt tudtam, hogy motorozni akarok. Szüleim nem nagyon tudtak azonosulni a vágyaimmal, hogy miért is akarna jól nevelt, jól tanuló kisfiuk ilyen más állatok bőrébe bújó, rosszarcú bűnözőkkel sorsközösséget vállalni, de én kitartó voltam. Az aktuális világvége előtt végre engedélyt kaptam nyári munkákon és innen-onnan szerzett pénzeim motorra költésére.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!