Újabb nyertes: Olcsó húsnak híg a ...

2015.03.21. 15:23

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Ítélkezzen Vespa-ajándékokért!

A Totalbike hasábjain hatfordulós Népítélet-versenyt hirdettünk. A legjobb írásokat vespás ajándékokkal díjazzuk. Van itt kávés szett, bögre és kulcstartó, de akad kulacs is. Ezekért nem kell mást tenni, mint a szezonra készülődve írni egy lényegre törő ítéletet saját motorunkról.

Milyen is az ideális ítélet?

- tömör, lényegre törő, nem terjengős

- szépen tagolt, könnyen fogyasztható

- vannak benne konkrét árak, akár az alkatrészekről, szerviztermékekről

- szerviztapasztalatok

- konkrét tippek, trükkök a szereléshez, élmények a kiegészítőkről

- fotó a saját motorodról

Nem irodalmi-, vagy tesztíró pályázatról van tehát szó, itt a kevesebb néha több. Csak az új ítéletek játszanak, a felfrissített írások nem.

A játék negyedik fordulójában a harmadik kör lezárásától jövő hét péntek éjfélig beérkezett ítéletek vesznek részt. A mostani határidő tehát március 27. 24 óra. A nyertes személyéről ezúttal is a Totalcar és a Totalbike szigorú szerzőiből álló zsűri dönt.

A harmadik forduló legjobb népítélete:


Olcsó húsnak híg a ...

Eleinte nem volt megbízható, de remélem, mára már kinőtte a gyermekbetegségeit, és a jövőben hibátlanul fog üzemelni. A pénzt a hibái ellenére is megérte, de ha újra választanom kellene, biztosan a Hondát választanám. Lapos bukszájú BMW-fanoknak ideális választás lehet.

Tovább >>>


Természetesen ezúttal is voltak jó ítéletek a győztesen kívül is. Következzen ezekből egy csokornyi:


Az agyondicsért agyondicsérnivaló

Mielőtt páran felkiáltanának, hogy már megint egy hülye „sufnyi-tunyer”, jelezném, hogy kezemben volt a részletes szerelési útmutató - ami azzal kezdte, hogy ezek otthon is elvégezhető javítások -, plusz gépész volnék. Már a nyomatékkulcsról is hallottam, és nagyon szeretek szerelni. Meg egy kicsit tudok is – annak ellenére, hogy nő vagyok.

Tovább >>>


A nagy sárkány

Dögerős, darabos, agresszív traktor. Szétnyűhetetlen. A futómű nem kényeztet, de zseniális. Gyakorlatilag mindent megbocsájt. Nem érdekli nyomvályú, és hidegen hagyják a hosszirányú vágások.

Tovább >>>


Bakkecske

Szerencsére pár héttel korábban kezdtem a gyakorlati vezetést, így már volt bátorságom elhozni a gépet, és utána gyakorolni vele a vizsgákra. Azóta egy év alatt tízezer kilométert mentem vele. Egyszer sajnos sikerült fejre is állnom, de csak a plexitartó műanyag csavarok törtek le, meg egy tükör. Ja, és ami drága volt, a fejidom vékony csőváza is elhajlott.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!