Fenevad a lábaid közt

Motoros merítés

2015.05.23. 07:48

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Fenevad a lábaid közt

Első motornak ne vegyél ilyet, mert véged lesz, mint a botnak (csak a botnak kettő van). Ha már rájöttél, hogy a sportos motorozás neked való, akkor fontold meg a ZX-9R-t. Erősen javaslom a 2002-2003-as, ráncfelvarrott, macskalámpás változatokat, mert sok mindent javítottak, nem csak a külsőt.

Tovább >>>


Megérkeztem

Ez a motor kb. 200-zal tud menni. De a fene se akar ennyivel száguldozni vele, mert ez egyrészt nem is áll jól neki, meg ott már vibrál a kezed is a markolaton. Ellenben 140-150 körül ki lehet menni vele a világból, annyira élvezetes vele ennél a tempónál az utazás.

Tovább >>>


A csatahajó

Mindig is a veterán motorok vonzottak, otthon Pannoniáztam pár évet, úgyhogy nem ijedtem meg attól, hogy esetleg szerelnem kell majd. Az egyetlen aggodalmam az alkatrészellátás volt, de mint kiderült ez egy igen népszerű modell volt itt, így minden beszerezhető. És az árak sincsenek elszállva.

Tovább >>>


Uráli farkas, szilaj, erős, rohadt nehéz - de hát orosz

Érdekes, mert a blokk hangja nagyobb, mint a kipufogóké, zörög mindenhol. De állítólag ez ilyen, nem kell vele foglalkozni. A gyári tükröket a kemény lengéscsillapítás miatt az átlagos magyar műúton már berázza. Egy álom ez a motor, és a kényelme osztályokkal jobb, mint a régi oroszoké.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!