Vigyázat, függőséget okoz

Motoros merítés

2015.06.20. 12:43

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Tanulópénz

Sajnos a hanyagságom megtette a hatását. Nem ellenőriztem az olajszintet hetekig (hónapokig?), és mire a haverom rápillantott, csak úgy volt leolvasható a szint, hogy kb. 60 fokban megdöntöttük a motort. Be ugyan nem sült, de keresztet vethettem az új szelephimbákra és a tökéletes blokkra.

Tovább >>>


Vigyázat, függőséget okoz

Nem egy rakéta, viszont a normális közlekedést bőven kiszolgálja. Több fronton tetten érhető a fejlesztők célja: a fogyasztás alacsonyan tartása. Ilyen az ESP blokk, a kaszni kicsi mérete, a 129 kilós önsúly, a vékony gumik, az alacsony valós végsebesség és az irreálisan sokat csaló kilométeróra, hogy a pilóta ne húzza úgy a gázt.

Tovább >>>


Örökmozgó

Egyszer még egy tíznapos, 2500 kilométeres túrára is elmentem vele a svájci Alpokba. Ez a gép mindent kibír! Én sajnos egyszer hülye voltam, nem néztem meg jó ideig az olajszintet, így fordult elő, hogy 43 ezernél besült a motor. Mivel barkácsoló típus vagyok, ma ismét jól szuperál.

Tovább >>>


A 125 hercege

Egy igazi férfinak öt motor kell. Egy, amivel túrázik. Egy, amivel sportosan kanyarog a pályán, ha felpezsdül a vére. Egy, amivel késő ősztől járhatja a dombvidéket. Egy, amivel laza farmerban, egyenes tartással, kényelmesen krúzolhat a naplementében. És egy, amit egyszerűen csak jó nézni, mert annyira szép, legyen akár 50 éves is. Sajnos a feleségem ezzel nem ért egyet, így a Hondát el kellett adnom.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!