Mi történik, ha a Superbike élmenőit keresztezed a Ewingokkal?

Le Visonta: OIL-MS Racing

2015.07.02. 09:47

Olajipari mérnökök is részt vesznek a versenyen, meglepődnék, ha nem lenne a tarsolyukban egy-két spéci kísérleti 2T olaj...

Csapatunk az olajiparban tevékenykedő mérnökökből és technikusokból áll, akik minden kihívást elfogadnak és sikerrel teljesítenek. Ha valakire, akkor ránk lehet mondani, hogy az „ereikben is benzin folyik”. Csapatunk négy versenyzővel, köztük a szerelőkkel, és csodálatos női szakasszal áll a rajthoz, valamint a kerti grill, a fotoapparát és a Facebook mögé.

Csapatunk tagjait az alábbi rövid jellemzőkkel tudjuk bemutatni:

Az alapító

Társaságunk vezetője, a versenyzői ambícióink legfőbb támogatója, a köbcentik széles skálájának ismerője, a maximális dőlésszög-tapadási együttható 0,01 mp alatti fejszámoló versenyének örök bajnoka, a lehetőségek és eshetőségek lexikális szinten ismerője, Gergő.

A hegylakó

A Tátra szerpentinjeinek remetéje, aki a név szerint ismert sziklákhoz viszonyítja 200+ tempónál a féktávot, aki minden alkalommal úgy tekint a Tátra alján kezdődő aszfaltkígyóra, mintha a Pikes Peak-i motoros futam első, bizonyítási kényszer alatt induló versenyzője lenne, Tomi.

A kamikaze gépész

Ami megy fejben, az nem okoz neki gondot gyakorlatban. A pocketbiketól kezdve mindennel borult már, félelmet nem ismer, ellenben 22 alternatívát a fékezés nélküli kanyarbevételre, nem más mint Lali.

A mesterszerelő

Az a Riga, az a vidéki kék 500 Ft-os Riga 85-ben, na meg 90-es évek többnyire japán belpiacos motorjainak bérmunkában történő szerelésével töltött ifjúsága során megszerzett a „csukott szemmel fekáliából várat építeni Lvl. 99.” képesítése, és a ráragadt Rossi életérzés okán csapatunk tagjává vált, Roland

A Bestia:

Honda Aero 50, AF 09, abból az időből, amikor még nem jutott el a Tatooien-ra az antigravitációs hajtómű. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy elcsípett kép arról a pillanatról, amikor Luke őrizetlenül hagyta cirkálóját a lakótelepen. Sajnos a Földig tartó csillagközi utat megsínylette, de a versenyig mindenképpen visszanyeri régi EREJÉT.

https://www.facebook.com/OILMSRacing#

Moped91 Motul