Az esélytelenek nyugalma veszélyes fegyver, és mi nem félünk használni!

Le Visonta: 3Diots By Motomax

2015.07.10. 11:59

A Motomax csapat az offroad motorversenyek leigázása után célbavette Le Visontát is, ahová galaktikus 3D-s különítményét küldi! Célunk megkeresni a kérdések kérdésére a választ!

Jelszavunk: Nem mind arany ami hörcsög! Lehet, kedvező körülmények közt, hal is.

Nálunk utolsókból lesznek az elsők. Hisszük hogy lapos a föld. Tudjuk hogy a nők nem pukiznak. Meggyőződésünk, hogy egy csillagcsavarhúzó, egy szigetelőszalag, és egy WD40 minden problémát megold. Optimisták vagyunk. De nagyon! Optimistábbak mint Zig Ziglar, pedig ő elindulna egy csónakkal is Moby Dick után, és még tartármártást is vinne magával! Érzésünk szerint így már érthető a 3Diots csapat szükségszerű jelenléte a Le Visontán.

Nem titkolt céljaink:

- Leérni.

- Megélni.

- Beérni.

...és a világbéke!

Tagjaink:

Kiss György, a megoldó: a kismotorok gondjainak-problémáinak megoldó képességét már 1 éves korától fejleszti. 1,5 évesen már felfúrta a telepi játszótéren található összes műanyag kismotor lökettérfogatát! Idáig az egyetlen, akinek 3 éves kora előtt sikerült gumit égetnie műanyag kerékről! De az idő rohan, és azóta egy sikeres motorszerviz vezetője.

Csontos Ferenc, a szülinapos: a jósrác. Ott segít ahol tud, mint egy igazi kisdobos. Ha lenne belőle kettő, akkor három kellene. Nélkülözhetetlen tulajdonsága a kifelé áradó magabiztosság, amivel a legrázósabb problémát is hidegvérrel tudja bárki orvosolni a jelenlétében.

Horváth Benjámin, a titokzatos: igen, ő titokzatos.

Kerekes Zoltán, a szervező: köze nincs a motorsporthoz. Ellenben két keréken keresztbe kasul átszelte már a Margit-szigetet. Igaz, BMX-en, de mégis két keréken. De ennek ellenére nagyon lelkes, és bárkivel elhiteti profizmusát. Verbális kifejező képessége felér egy duma színházi standup esttel, már ha ebben partnerére talál.

Hajdú Krisztián, a hátország: a támogatás Picassoja! Akire mindig lehet számítani, elsőnek mond igent, mindig tud B verziót, egy ötletláda! Már ha el lehet érni... Jelmondata: A Hajdú az egy intézmény!

Az esélytelenek nyugalma veszélyes fegyver, és mi nem félünk használni!

És a jármű:

3Diots By Motomax a Facebookon!

Moped91 Motul