A türelmes tanár

Motoros merítés

2015.07.12. 12:31

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Jó ez nekem

Nehéz döntés volt. A simsonos tinédzserévek utáni kezdőmotorként sok szempontnak kellett megfelelnie. Egy szezon után azt mondom: megfelelt!

Tovább >>>


A türelmes tanár

A sok korábbi tulajnak megvan a maga hátránya: mindenki kendácsolt, amit tudott. Megtartani senki sem akarta, én sem. Az egyetlen állandó gondja a rengeteg benya megzabálása volt. Sokat evett, és ezt sehogy sem sikerült megoldani.

Tovább >>>


A kék eminenciás

Amellett, hogy megbízható és kezes, nem mehetünk el a tény mellett, hogy az ülése inkább állóhely, száz kilométer után pihentetni kell a segget, mert érzéketlenné zsibbad. Alaphangon se szélvédelme, se pakolóhelye nincs.

Tovább >>>


Elment a Lead-i néni a vásárba

80-nál vége van, mint a botnak. Igen, ez a vége, lejtőn lefelé, orkánban is. A motor még bírna többet is, de bolondbiztosra tervezték. Ezzel együtt kell élni vagy más robogót keresni. Magasabb embereknek az üléspozíció is kényelmetlen lehet, hosszabb túrákról ne álmodozzunk. Nem is arra való.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!