Kicsi a bors, de előz

Motoros merítés

2015.07.25. 16:47

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Kanyarvadász vitorlás

Kevés a kraft. Lendületből motoroztam, ami azt jelenti, hogy emelkedőn, ha el kellett vennem a gázt egy lassabb jármű miatt, azután hamarabb nőtt szakállam, mint hogy megelőzzem azt. Pont ezért nagyon körültekintően kellett előzni vele. Úgy, ahogy Talma előzte KTM-mel Kalliót a célegyenesben: szélárnyékból.

Tovább >>>


Szerető, szerethető bálna

Negatívum talán egyedül a súlya. Az nagyon durva! Közel 300 kiló. Az ennél 30 kilóval nagyobb Goldwingben már van hátramenet. Ebben is elfért volna, mert így nagyon észen kell lenni, hová, hogyan parkolsz le vele. Ha egy kisebb lejtőre parkolsz orral lefelé, esélytelen hogy megmozdítsd egyedül hátrafelé.

Tovább >>>


Öreg Doxa

Ennyi futás után nagyon bemelegedve hallani némi csörgést a kuplung felől: a csapágy kivan benne, nem nagy tétel, majd télen cseréltetem. Amúgy újszerű, finom járása van. Persze V2-höz mérve. Lehet vele úgy is gyorsítani, hogy nem rezonálnak a tükrök, csak felesleges.

Tovább >>>


Kicsi a bors, de előz

Az eredményhirdetés után persze volt egy kis visszhangja, hogy lelkes amatőrök egy nem egészen 300 köbcentis kölcsönmotorral nyertek, a „kis pucér nindzsa” elagyabugyálta a rettenetes vadászsólymot is, de az élet színes! A Z300-as remek kis motor, őszintén sajnálom, hogy vissza kell adnom.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!