Ha a japánok olasz motort építenek

Motoros merítés

2015.08.29. 12:44

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Vihogva érkezem munkába

Országúton nem túl kellemes folyamatos üveghangon haladni, de városban ez a tökéletes motor. Gyorsabb, mint a forgalom, pici, könnyű, és penge futóműve és fékje van. Reggel és este visítva, röhögve szállok le róla. Összesen két hetet állt, mióta nálam van.

Tovább >>>


Ha a japánok olasz motort építenek

Ez egy tipikus nem ezt a lovat akartam történet. Válás után, kezdődő depresszió és alkohol után kellett egy motor. A kinézett típus a Yamaha FZS 600, kis fejidommal. Kényelmes, gyors. A gép hálistennek mást dobott.

Tovább >>>


A nyomatékmester

A hangja a gyári dobbal elég hitvány volt. Ezen több gyártó kinézetben és árban változó kínálata tud segítséget nyújtani, én az Akrapovic mellett döntöttem, és nem bántam meg. Brutálisat szól, egy igazi szörnyeteget varázsol a gépből. Hosszabb útra már sok is. Hörög, durrog, ordít, tényleg csak annak ajánlott, aki szereti hallani a motor valódi hangját.

Tovább >>>


Szteroidos pitbull

A szívverés kezd ritmikussá válni, az infók amiket vásárláskor próbáltak az agyamba verni, lassan eljutnak hozzám is. Ami az elejétől fogva zavar, az a szélzaj, amely a gyári plexi legfelső állásában is nagy és zajos. Kényelmes ringatással kényeztet az autópályán, akár 180-as tempónál is. Persze itt már tölcsérrel töltöd bele a benzint.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!