Szépen becsomagolt ócskaság

Motoros merítés

2015.10.11. 14:54

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Szépen becsomagolt ócskaság

Elmentem vele egy motoros találkozóra. Hazafelé jövet hallottam, hogy nyekereg valami, de csak haza kellett mennem valahogy. Az utcánkba érve "BUMM" felrobbant a blokk. Beállt az egész. Senki nem akarta megszerelni. Végül egy börzén találtam egy srácot, aki értett hozzá, és bevállalta. Ezek után azonnal eladtam.

Tovább >>>


Olyannak való, aki szeret bütykölni

Azt sajnos nem lehet elmondani, hogy minőségi, kidolgozott konstrukció. Csavarok hajlamosak kilazulni, elveszni útközben. Itt-ott zörög. De ettől eltekintve minden végzi a dolgát a motoron, ahogy kell. A teljesítményre nincs panaszom. Összességében használhatónak tartom, de sokat kell foglalkozni vele.

Tovább >>>


Árkon-bokron át

A magyar utak állapota, közlekedési morál miatt úgy döntöttem inkább visszatérek a terepre. Féltem tőle hogy a TT600 rázni fog, vagy nagyon kényelmetlen lesz, esetleg egy óvatlan pillanatban földhöz vág, de minden aggodalmam alaptalan volt. Bár versenyenduró, mégis nagyon kulturáltan jár, könnyű vezetni, és nem ráz.

Tovább >>>


Aprilia: amore per sempre

Az alapjárattal voltak gondjaim, és önindító sem volt benne, így tologatni kellett. Mire hazaértem volna, szépen kifogyott a benzin, amiből egy kétórás kaland kerekedett. Gyertyát kellett cserélni, persze kulcsok nem voltak nálam, így a haverok segítettek, és hoztak mindent. Bravúrosan hazaértem, de másnap nem akart beindulni.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!