Sokkal jobb, mint az adattáblája

Motoros merítés

2015.10.24. 12:45

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Szelíd kis szörnyeteg

Eleinte kicsit óvatosan mentem vele, mivel nem rendelkeztem tapasztalattal, de ahogy egyre kezdtem szokni, kiismerni, meg én is fejlődtem, úgy egyre jobban kezdtem élvezni, és egyre bátrabb lettem. A motor eléggé nyomatékos, a motorféket nagyon jól ki lehet használni, a fékekre egy rossz szavam se lehet, teszik a dolgukat.

Tovább >>>


Sokkal jobb, mint az adattáblája

Ez kivisz a földúton, tarlón a határba, de elvitt már Berlinig is. Simán átugrik minden városi akadályt a hétköznapokban. Egyenes háttal ülök, nincs pucsítás, átlátok a személykocsik felett, a széles kormánnyal pedig oda teszem, ahová tetszik.

Tovább >>>


Árkon-bokron át

CBR-hez képest meglepően kényelmes volt a motor. Nem teljesen csutkakormányos, mert gyárilag kicsit ki van emelve, amitől nem kell annyira ráfeküdni a motorra. A világítás a dupla fényszórónak hála tökéletes, a hidraulikus kuplung is sokkal kifinomultabb bovdenes társaihoz képest.

Tovább >>>


Big Brother

Itt rengetegen vesznek endurókat a farmjukhoz, szaladgálni, körbejárni, állatokat terelni. Ezért rengeteg, kis futásteljesítményű ilyen motor kapható. Ezek a farm motorok onnan ismerhetők fel, hogy mindegyikről hiányoznak a gyári matricák, esetleg az index és a tükör is. Vannak karcok és használati nyomok, voltak mar mindkét oldalukon, de motorikusan épp, hogy csak be vannak járatva. És mivel pénz van, ezért jól fel is vannak extrázva.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!