Nem te választod az MT-t, ő választ téged

Motoros merítés

2016.01.23. 10:46

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Nem te választod az MT-t, ő választ téged

Minden egyes gázfröccs, minden motorfék mosolyt csal az arcodra, az autósok húzódnak félre, tudják, esély sincs a dübörgő szörnyeteg ellen. Minden fokozatban, minden fordulatról hangcunami kíséretében azonnal megindul, és nincs megállás. Különleges élmény.

Tovább >>>


A jóságos szörnyecske

Egyszer egy olajfolt a pirosnál megtréfált. Kb. 10-zel mehettem, amikor eltűnt alólam a motor, de számottevő kár nem keletkezett benne. Ezen kívül olvastam a típusról sokat, figyelem a fórumokat és igyekszem minden hibáját megelőzni.

Tovább >>>


Sportosan elegáns túrázó

Nem értem, miért szabályoz le már 9700-as fordulatnál. A blokk a Daytonából származik, ott 147 lóerőt ad le (igaz, alul viszont gyengébb), s 11500-nál van csak a red limit. A tippem az, hogy ha hagyják tovább forogni, akkor nyilván magasabb lenne a csúcsteljesítmény, s akkor már nem lenne akkora a különbség a csúcsmodellhez képest.

Tovább >>>


Megbízható, bevált sportgép

Szétszedtem, kinyomó tengelynél a csapágyat kicseréltem, de semmi hibát nem láttam a kosárban. A zaj maradt, csak a sportdobbal alig hallani. Tüneti kezelés?

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!