A faceliftelt szocializmus

Motoros merítés

2016.02.07. 14:58

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

 A faceliftelt szocializmus

Egy hónappal vétel után, hogy ne csak álljon az a motor, használjuk is, irány Lengyelország. Hát persze, hogy a világ végén, a lengyel-szlovák határon adta meg magát a főtengelycsapágy. Sebaj, ez a kaland. Blokk szét, új csapágy be, blokk össze, gyerünk tovább.

Tovább >>>


Smooth operator

Szumma-szummárum: egyszerűen nem jut eszembe olyan motor, ami ennyi pénzért ennyi teljesítményt, használhatóságot és ilyen nevetséges fogyasztást nyújtana. A 95 lóerő épelméjű embernek igenis untig elég egy sporttúra-motorban.

Tovább >>>


Bee, az aranyos méhecske

Az üléspozíció nekem megfelelő, három szintben lehet állítani, ahogy a plexit is. Szélvédelem megfelelő, egy magasabb plexivel még jobb lehetne. A gyári kipufogóval elég halk, de egyelőre nem tervezem a cseréjét, mivel ebben van egy power szelep, ami pont középső tartományban teszi erősebbé a gépet, én meg azt használom gyakrabban.

Tovább >>>


Igénytelen és mutatós

Nagyon pörgős, semelyik fordulatszám-tartományban nem okoz meglepetést, egyenletesen adja le a nyomatékot végig. Én úgy gondolom, 6000 fölé már nagyon felesleges hajszolni, 3-6000 között él igazán, és akkor a fogyasztása is remek. Négy liter fölé nem nagyon sikerült vinni még.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.