Unalmasan megbízható mindenes

Motoros merítés

2016.03.27. 14:00

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Unalmasan megbízható mindenes

A motorja nagyon megbízható. Nekem az ereje is elég, két személlyel, csomagokkal a Fogarason jó tempóban lehetett vele menni. Tudom, az összes teszt azt írja, hogy unalmas motor, de én pont emiatt szeretem. Nekem elég.

Tovább >>>

Kezdők jóságos óriása

Számomra talán a legrosszabb a 4000-5500-as fordulat között jelentkező rezonancia. A blokk a vázzal úgy összerezonál, hogy fájni kezd az ember csuklója, ha a kormányon támaszkodik. Ez pont a 90-110 km/h közötti tartomány, így vagy felette, vagy alatta kell közlekedni. Vagy érdemes normálisan, combbal szorítani a motort.

Tovább >>>

A Mindenes

Motorja csodálatosan kiforrott, atombiztos. A váltási érzet hondás, más jelzőt még nem találtam rá. FZ6S illetve Z750 után visszaülve azonnal szembetűnt a különbség: magától értetődően klattyan a kívánt fokozatba. Mintha legózna az ember, csak lábbal. Ha egy szóval kellene jellemeznem akkor az a Mindenes lenne.

Tovább >>>

Csupasz darázs

Egyenletesen húz minden tartományban, nincs lyuk sehol. Lineáris a nyomatékleadás. Könnyedén 170 km/h-s magasságokba érhetünk úgy, hogy észre sem vesszük. 6000-es fordulat környékén kapunk még egy adag nyomatékot, kapaszkodni kell.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!