A seggére tetováltatta a versenygépet

Le Visonta: OEM-PaRTS.HU és a Slepp

2016.07.07. 12:29

Idén is megyünk, mert tavaly is jó volt. A totalbike.hu-val feküdtünk-keltünk, hogy le ne maradjunk. Kaptunk agyvérzést is, meg minden.

Hatalmas a csábítás, hogy az egész felvezetésüket letudjam ezzel a képpel, de mielőtt rákattintasz, nézz körül, nincsenek-e kiskorúak a közelben. Ők is egy veterán csapat, tavalyi szereplésük a 17. helyre volt elég, jól láthatóan a pályán kívüli szereplésre helyezték a hangsúlyt, akkora grillberendezést hoztak, amekkorát az argentin parasztok is megsüvegeltek volna.

Meg kell mondjam, mi már nagyon vártuk ezt. Vettünk motort is, meg minden. És mi már veteránok is vagyunk. Ja, hogy kik is vagyunk mi? Az OEM-PaRTS.HU és a Slepp, ofkorsz. De ha ez túl hosszú, akkor csak a miskolci srácok. Tudod azok a robogó sopposok...tudoood? Amelyiknek a Vespa van a popsiján! Na azok!

Idén már önállóan csináljuk a csapatot, de azért leigazoltuk a Fans of Garage-ból Atit meg Begyót, a szabadúszót. Fájó szívvel, de a Vespáról le kellett mondani, mert nehezebb, mint Dani. Pedig Dani rohadt nehéz. Természetesen a Piaggio csoportból lesz az idei paripa is, egy könyörtelen Piaggio Zip SP. Idén is a közösségi élményért megyünk, a tavalyi tapasztalatokkal, hülyére röhögni magunkat. És ha már szó esett Daniról, akkor bemutatom a csapatot.

Kovács Dani, mágusnevén Deniel Szmissz: versenyző Nr.1, raktár és robogó vezető, telefonos kisasszony, elmeháborodott, veszpagazda, fotoshopzseni. Ha csengő-búgó hangjára vágysz, akkor a honlapunkon található emelt díjas számon eléred. De szerintem nem vágysz rá.

Kovács Sebastien, indián nevén Fehérfarkas: variátor orákulum, motorok orvosa, főhadiszállás-vezető. Ha nem Dani vette fel a fent említett számot, akkor vele beszélsz! A névegyezés a véletlen műve, szüleik különbözőek.

Szabó Gábor, nicknevén Gabitéjlor: szájberhős, programozóguru, csapatsajtós. Rutinos, tavaly is sajtósunk volt. Csak azóta egy évvel öregebb.

Darvas Csabi, Simson nevén Essötvenegy: versenyző Nr.2, 2T szerelmetes, Simsonbolond, raktárosinas. Ha előtte mész, megesz. Tényleg. Gyorsulási és pályaszinyós.

Stomp Attila, a Vespa popós, versenyző Nr.3, vespahívő, rali navigátor, szakállas. Nagyon. Egyetlen nagymotorosunk, de ő sem tud rendesen. Szuperképessége az útban sátrazás (gépátvétel előtt), ha beszélni akarsz vele, kínáld pálinkával. Idén is lesz új tetoválása.

Pálfi Péter, de így senki nem ismeri. Legyen inkább Begyó: versenyző Nr.4, utcai és versenyautók sebésze, borostás és morcos. Ő még nem tudja, hogy jön, gondoltam a bemutatkozással kíméletesen közlöm.

Időközben Ati túszul ejtette a Magamura Team oszlopos tagjának, Boxinak a húgát és a tavalyi verseny óta együttélésnek álcázott fogságban tartja. Képek csatolva erről is. Igen, Brezován szerelmek is születtek!

Na ezek lennénk mi. Várjuk a versenyt, mert egyrészt jó lesz, másrészt meg már igen akarunk menni.

Kövesd őket Facebookon!