Felvételiznek az ezresek elit klubjába

Le Visonta 2016: Rém Team

2016.07.13. 17:10

Rémek? Vistonán? 2016-ban? Mi az hogy! Nagyon is!

Aki tavaly bejutott a top10-be, az egészen biztosan nem véletlenül talált körbe a pályán. Okosan és jól versenyeztek, szinte feltűnés nélkül ugrották át a mezőny kétharmadát, a helyüket okosan védték – ráadásul a Liberty jó versenygépnek bizonyult, a nagy kerék nagy dőlésszöget biztosított nekik, amivel élni is tudtak. Idén zúzósabb lesz a mezőny, a Rém Team is erősített, érdemes lesz figyelni őket.

A csapat részt vett 2015-ös Le Vistán is, és az előzetes várakozásokat felülmúlva 8. helyet érte el 989 megtett körrel. Így 2016-ra a jókedv és a szórakozás mellé kézzel fogható célt is kitűztünk magunk elé: az 1000 kör feletti teljesítményt. Amihez persze sok szerencse, műszaki megbízhatóság és gyors pilóták is kellenek. Ebből kifolyólag a csapat rutinos vastagcsontú bölcsészét egy fiatal versenyző-palántára cseréltük, de a többi bevált komponensen nem változtattunk.

A megmaradt pilóták részletes bemutatásától eltekintenénk, tavalyhoz képest csupán szebbek, megszállottabbak és – a LeVisonta 2015 teljesítésével – tapasztaltabbak lettek. Akit érdekel, a srácok életútja, ajánlom figyelmébe a 2015-ös bemutatkozásukat. Feléjük csupán annyi az elvárás, hogy hozzák a megszokott szintet, illetve a tavalyi tapasztalatok felhasználásával még tovább gyorsuljanak.

Makai Gyuri: Rémesen fekteti...

Makai Józsi: Rémesen sokat fejlődött, és mennyi van még benne...

Rácz Árpád: Rémes, hogy 10 perccel a 24 órás verseny vége előtt dobja el a technikát...

Az új Rém: Laczkó Lehel Ő már 5 éves kora óta benzingőz-függőségben él, jelenleg az osztrák BMW Challange-ben és a magyar rallycross OB-n versenyzik, így a tavaly néha-néha hiányzó jó köridők és a bevállalós versenyzés többé nem lehet probléma.

A Vas:

A jó öreg tavalyi Piaggio Liberty lesz, de színe maradjon meglepetés, előzetes legyen elég annyi, hogy a csapat nevéhez méltóan rémes lesz...

Kiegészítő emberek:

A háttérben két ember munkája segíti a srácokat a minél jobb eredmény elérésére:

  • Halász Dia: akinek a nevezésünket köszönhetjük;
  • Rácz István: tavaly még versenyző idén már médiafelelős és szakács pozícióból szemléli a versenyt.

Kövesd őket Facebookon!