Fejleszd velünk a motoros tudásod!

2016.07.20. 09:59

Két óra villámképzés jó áron, profi instruktorokkal, színvonalas környezetben. Gyertek, garantáltan fogtok újat tanulni a motorvezetésről.

A Totalbike Robogós Tréning sikerén felbuzdulva egy motoros képzést is szerveztünk nektek, ahol tovább csiszolhatjátok motoros tudásotokat. A két órás villámképzés rövidnek hangzik, de ennyi idő alatt is rengeteg hasznos fogást lehet elsajátítani, ráadásul mindezt profi instruktorok segítségével, akik segítenek kijavítani az esetleges rossz beidegződéseket.

A tréningnek ezúttal a Hungaroring ad otthont - nem a versenypálya, hanem mellette a tanpálya. Itt biztonságos körülmények között begyakorolhatjátok, milyen, ha egyenesben fékezés közben megcsúszik a hátsó kerék, vagy mi a helyzet, ha éppen kanyarból kigyorsításkor, gázra történik ugyanez.

Ne vezessen félre, ez illusztráció, nem pályaversenyzés lesz a képzés. Viszont egy lépéssel közelebb kerülsz ehhez a szinthez
Ne vezessen félre, ez illusztráció, nem pályaversenyzés lesz a képzés. Viszont egy lépéssel közelebb kerülsz ehhez a szinthez

Gyakorolhatjátok helyes vészfékezést - a motorotokban egészen biztosan sokkal több tartalék lakozik, mint amit eddig kihasználtatok, itt megtapasztalhatjátok a valós határokat. Emellett lesznek szokásos tréningelemek, mint például alacsony sebességű manőverezés, emelkedőn bemutatott motorkezelés és hasonló praktikus trükkök - amikkel egyszerre lesz biztonságos és látványosan laza a motorkezelésünk.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy minél pörgősebb legyen a legkevesebb üresjárattal. Ha esik, ha fúj, megtartjuk.

A tréning 2016. július 31-én, vasárnap lesz a Hungaroringen, négy csoport lesz, két délelőtti és két délutáni, regisztrálni itt tudtok. A tréning ára baráti 8 ezer forint, gyülekező kezdés előtt fél órával a Hungaroring főbejáratánál. Nagyon fontos, hogy a tréningen kötelező a védőfelszerelés viselése.

Aki úgy gondolja, tenne valamit magáért és a biztonságáért, az jöjjön, nem fogja megbánni. Jó lesz, várunk mindenkit szeretettel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.