Élőben a 24 órás robogófutam

2016.07.22. 20:29

Pörögtünk a farkunkon, tarkónkon, telefonáltunk, belebonyolódtunk a határtalan bürokráciába és intézkedtünk, de látszik, hogy ez a rendezvény annyi segítő szándékkal van kikövezve, hogy egyszerűen nem lehet csak úgy elkaszálni. Péntek este van, a futam előtti nap és szerintem senki nem cserélne az itt jelenlévő 100 ember közül azokkal, akik a Forma-1-re fogadtak ezen a hétvégén. És a dolgok működnek, ami kész csoda, hiszen valami furcsa módon sikerült idehozni azokat az embereket, akik nem a hogyan nem hanem a hogyan lehet jelmondatot követik és megoldanak, másznak, fúrnak, faragnak, hogy a végén ilyen jó dolgok essenek ki belőlük, mint ez a két HD élő stream a Q-System Hungary jóvoltából. Teljes átfedésben látszik a pálya és a paddock egy része (szerencsére csak annyi). Elég komoly fesztiválhangulat van itt kialakulóban, több helyen is előkerült a bulibáró-szett (rohadt nagy hangfalak), járt már itt a helyi TV és a Music FM is, szóval eléggé szétfutottunk a világba.

A pálya kőkemény, vért izzadt mindenki, aki kipróbálta (mi is), szóval nehéz futamnak nézünk elébe. De lassan minden összeáll és jó lesz. Itt pedig követheti mindenki, aki szereti a dzsemborit.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.