Amerikai Nindzsa

Motoros merítés

2016.08.14. 15:14

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Guruló élvezet

Amikor megvettem, felültem rá, és életre kelt alattam a blokk, akkor tudtam, hogy ezt kerestem. Nem egy steril, rezgésmentes műszer. Ez motor: hörög, rezeg, csattog, él, velem együtt! Nem tudom miért, de itthon nincs semmi presztízse. Ez a Ninják, Gixerek, CBR-ek országa.

Tovább >>>

Mámorító haditehén, a második szerelmem

Sokan a súlyát mondják, hogy hát mégis csak 240 kiló. De ha nem bírod megtartani, minek veszel ekkora motort? Az, hogy orrnehéz, egyáltalán nem zavar, legalább nem áll nekem egy kerékre, bátran tudom húzni neki, amikor jólesik.

Tovább >>>

Amerikai Nindzsa

A hangja úgy blokkostól, kipufogóstól extrém. Durrog, ordít, bömböl, mindenfélét csinál, és azt hangosan. Ha megyek vele az utcán, és tolok egy nagy gázt, majd hirtelen visszaengedem, olyan, mintha tüzérségi ágyúval lőnének. Minden tekintet odatapad. Egy leheletnyit tolakodónak tartanám, ha nem az enyém lenne.

Tovább >>>

EgyszeRűen megun6atlaN

Első szezonom sajnos rövidre sikerült, mivel az augusztusi melegben fellocsolt villamossínen sikerült elcsúsznom. Kulcscsonttörés, műtét, kórház, gyógytorna, vaskivétel, elhúzódott a dolog januárig, de én már szeptemberben összevarrva újra motoron ültem. Sajnos a motor is kapott, így a törésmentes gép már csak a múlté.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!