Magyar emlék

Motoros merítés

2016.08.27. 15:41

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Megérte? Még nem tudom

Két órát lehet rajta kibírni egy ülésben, felette már kínpad. Én egy óra után már fészkelődök, szerencsére erre adott egy csomó lehetőség. Az ülés is jó hosszú, és a trepnin is lehet variálni a lábat, fel lehet tenni előre a döntött részre is.

Tovább >>>

Szél- és esőmentes motorozás

A műanyagok törnek. A magyar Benelli igazából csak 2007 utáni motorokhoz tart alkatrészeket, az esetleges külföldről való rendelgetésnek még nem jártam utána, de nyilván marha drága bármi gyári műanyag, ha egyáltalán van.

Tovább >>>

A mindenes motor, kiváló túratárs

Néha nem világít a féklámpa az első fék használatakor, ennek a valódi okát még nem sikerült felderíteni. Továbbá melegen néha nem engedi a gyújtást, nem lehet beindítani. Ilyenkor meg kell birizgálni a váltót.

Tovább >>>

Magyar emlék

Nagyapám pénztárcájában volt egy szelep és egy láncszem, az aprópénz mellett csörögtek. 50 kilométer nem volt vele probléma, Keszthelyig legurigázott, fel a dombtetőre, ott nyaraltunk vele. 1959-ben élte az élete javát. Aztán megörököltem, évente egyszer letöröltem, volt hogy be is indítottam, élveztem az ősrégi benzin illatát a tankból.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?

Írjon Népítéletet!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.