Japán szív, olasz lélek

Motoros merítés

2016.09.11. 12:09

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A megbízható mérgezett egér

Azért vettem, hogy megtanuljak vele krosszmotorozni. Úgy gondoltam, ha már nyélgázon tudok vele körbemenni egy pályán, akkor ülök át egy 450-esre. Nem csalódtam, sőt még évekig fogom hajtani.

Tovább >>>

Szuperpraktikus városi járgány, öltönyösöknek is

Gyakorlatilag négy évszakos a szerkezet - csak a síkos úttest riaszt el a használatától, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy három fok és száraz út esetén öltöny+bőrkabát+sísapka szerelésben fázás nélkül elrobogok vele a városban.

Tovább >>>

Japán szív, olasz lélek

Kicsit sem meglepő egy nakeden, de az a szélvédelem, amit egy hosszú, messzire menős úton azért minimálisan igényel az emberfia, magasított plexivel és házi készítésű varió toldással elérhető ugyan, de sajnos turbulens levegőben elég zajos. A gyári műszertakaró plexivel pedig csak kapaszkodik apa százharmincnál, és tartja azt a nagy bukósisakos fejét a szélviharban mint valami kiborg.

Tovább >>>

Megbízható ügyintéző

Amióta megvettem, csak a kötelező szervizek és egy defekt miatt vittem szervizbe. A 14 colos kerekekkel jól veszi a pesti rodeót, bár kissé kemény a rugózása, néha fel is üt egy-egy komolyabb bukkanónál.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!