Lányom után az első

Motoros merítés

2016.10.16. 07:55

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Lányom után az első

Abszolút túraalkalmas a gép, bár én mindennapi munkába járós motornak is használom. Verhetetlen a városban. Normális agyú embernek kezdő motornak is ajánlom, mert igen kezes, jól manőverezhető, jól dönthető, rendkívül megbízható.

Tovább >>>

Brúnó, a jó barát

Mivel októbert írtunk, az ismerkedés elég lassan indult, de hála a globális felmelegedésnek akadt néhány nap, amikor együtt lehettünk. Ezzel aztán megkezdődött a tapasztalatok begyűjtése, és bizony nem egy hibámat elnézte a jó minőségű futómű és az igazán kiváló fékrendszer, ami ráadásul ABS-t is kapott.

Tovább >>>

Az imádott Zephyr

Ennél szebb motort keresve sem találnék a mai napig. És Kawasaki van ráírva. Alapállapotban is egy csodás gép, de én ezt-azt módosítottam rajta az első közös szezon után. A gyári kormányt lecseréltem egy szélesebbre, az ülést is átalakíttattam.

Tovább >>>

Az imádott Zephyr II.

A család hirtelen, nagyszámú gyarapodása miatti autóvásárlás majdnem a kapcsolatunk végét jelentette. De végül nem tudtam megválni tőle. És amíg bottal nem ütnek, addig nem is fogok.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.