Gázos csapat, de nem úgy

Totalbike24: Gas Hole Racers

2017.06.14. 16:52

Tavalyi sikertelen nevezés és kudarc ellenére, nagy örömmel vettük tudomásul, hogy idén bejutottunk.

Azért jók a bemutatkozók, mert kiderül belőle, hogy a csapatnév nem szimplán duplafenekű (Asshole – Gas Hole), hanem egyenesen tripla szójátékot rejt, hiszen a csapatban ketten is gázszerelők. A szerencse-fordulóban jutottak be, teljesen függetlenül attól, hogy éppen kazáncsere-projektben vagyok. Innentől óvatosan olvass tovább, mert két tag is fájdalmas rímekben ír magáról.

Tomi vagyok a kazános, de inkább lennék Mészáros. Én vettem a robogót, hogy idén megmásszuk a dobogót. Friss apuka vagyok, az éjszakával nem lesznek bajok. Van rajtam egy kis felesleg, cserébe a féket ritkán húzom meg. Ha nem lesz nagy blama, szerintem szép emlékekkel megyünk haza.

Dani vagyok motoros, nem pedig egy homokos. Informatikus vagyok de nem egy kocka, mindent beleadok, hogy csapatunkkal elsőként guruljunk a célba. Imádom a sebességet a földön és az égen, de most ejtőernyőt hátrahagyva robogok a szélben. Gas Hole Racers a csapatunk neve, júli 15-én megismerkedhettek vele. Jegyezzétek meg Dodót, a szemünk fényét, küzdenetek kár lesz, mi nyerjük a végét!

Andris: Villanyszerelőként végeztem, apám mérnököt szeretett volna, de ahhoz abban a bizonyos másfél percben jobban oda kellett volna koncentrálnia. Motoros vágyaim az otthon-focipálya-otthon útvonalon élem ki, de néha a SPAR-ba is beugrok két keréken. Ezt több évig egy kacsa Joggal, manapság egy 50-es Runnerrel követem el elvetemült arccal. Hobbim a labdarúgás és a horgászat lenne, ha a halak is akkor ébrednének, mint én.

Karcsi vagyok, 34 éves. Motoros pályafutásomat már nagyon korán kezdtem, kb. 3 évesen. Ami hamar félbe is szakadt egy csúnya nyuszimotoros baleset után, 4 évesen. A jobb térdemen még mindig látszik a horzsolás. Ezt a gyermekkori traumát röpke 26 év alatt sikerült is kihevernem, és 4 évvel ezelőtt megvettem az első, Jolán névre keresztelt kétkerekűmet. Ebből is látszik, hogy kemény fából faragtak. Ennyi tapasztalattal nyugodtan kijelenthetem mik a céljaim: idén Kecskemét, jövőre Man-sziget... határ a csillagos ég.

Sajtósunk, Szigi: a tökéletessége elérésének utolsó fázisa volt életében a szerénység megszerzése. Olyan, mint a szomszéd Pistabá, mindenhez IS ért, csak van, amihez jobban. Javít ezt-azt. Gáz ügyben profi. Már elég fiatalon megismerkedett a Facebookkal (kb. egy éve) úgyhogy nem lesz nehéz sajtóskodnia. Reméljük a technika jó lesz, és szerelnie nem kell.

Kövesd őket Facebookon!