Harmadjára is támad a zöld-rózsaszín veszedelem

Totalbike24: Motoralkatresz.eu Racing Team

2017.06.15. 10:22

Először nem tudtuk, mi vár ránk, másodszor már sejtettük, reményeink szerint most már tudni véljük, bár a nagy pálya még tartogathat meglepetéseket.

Az előző két évben is ott voltak a rajtrácson, idén ismét izzítják a messziről felismerhető versenygépüket. Első alkalommal a 13. helyet csípték meg, a következő évben viszont a sokkal keményebb mezőnyben is magabiztosan húzták be a tizenegyediket.

Csapatunknak immár harmadszor is sikerült bekerülnie eme csodálatos, 24 órás versenybe. Az UV-zöld-rózsaszín robogó megmaradt, talán már csak a szín miatt is, no meg eddig se hagyott minket cserben, és talán már kiismertük.

A csapat felállásában apróbb változás történt, de nagyjából a régi. Aki olvasta a tavalyi és azelőtti bemutatkozót, annak nem igazán tudunk újat mondani.

Mancimotor: még mindig fodrász, és az ollózás nagymestere, tavaly a 24 órából 12 órát a pályán töltött, nem is akár milyen tempóban, volt, hogy az 5. helyen is voltunk egy kicsit, hála neki. Talán ő látta már a legtöbb robogót szétszedve, így bízunk tudásában és kitartásában idén is, habár nagymotorja jelenleg (már és még) nincs.

Töki: az első éves legjobb körideje azóta szállóige, ha bármiben vita van. Elmondása szerint szerencsés, mert ez már a harmadik bemutatkozó, amit meg kell írjon. Bár sokat nem írt, azért ezt hozzátette: az első nagyon jó buli volt, a második még nagyobb, így egyértelmű volt, hogy idén is kipróbáljuk magunkat. Szóval az év elején vissza adtam a pro licenszem, hogy ez se legyen akadály. :)

Simon: Viktor helyett szállt be, bár eddig is csapattag volt, csak kívülről szemlélte az eseményeket. Ha felmerült valami kritikus kérdés, mindig segített a döntésben. Meglátjuk, mit tud a pályán, régóta nem ült motoron.

Frpeter: a legnagyobb darab még mindig, így meglátjuk, mit tud kihozni az 50 köbcentiből. Nagyon várja már a harmadik megmérettetést.

Vivien: a SAJTOS, ahogy a többiek hívják :)

Viktor: aki idén átadta Simonnak a helyet, de azért kívülről reméljük, segít majd rajtunk/nekünk.

Nagyjából így áll össze kis csapatunk, majd meglátjuk idén mi sül ki belőle! Addig is hajrá!

Kövesd őket Facebookon is!