Túlterheléses online támadással próbáltak bejutni

Totalbike24: Possible

2017.06.20. 12:42

A POSSIBLE csapata az elmúlt 2 évben a 6. és 5. helyével bizonyította, hogy helye van a mezőnyben. Idén minden egy kicsit jobb lesz, így remélhetőleg kinéz egy dobogó. Vagy ha nem, hát ugyanúgy jól fogjuk érezni magunkat, mint mindig.

A Possible az a csapat, akik nem szerénykedték el a nevezést, és DDOS támadás jelleggel 100+ levelet küldtek, alaposan belassítva az adminisztrációt. Végül az egyetlen, manuálisan beküldött jelentkezést vettük csak komolyan, de az is elég volt nekik a bejutáshoz. Veterán TB24 versenyzők, ráadásul elég gyorsan körbetalálnak a pályán, érdemes odafigyelni rájuk.

A nevezés ismét neccesre sikerült, de győzött a szerencse. Pedig megdolgoztattuk keményen a fejlesztőket azzal a bizonyos 150 nevezéssel.

A motor a jól bevált Yamaha Aerox, a design matt fekete. Most éppen darabokban de állítólag jó lesz. Tavaly sikerült 0-ra leírni a kipufogót, annyira durvák voltunk, hogy agyig kopott a cső, a fülünk is leért a jobbosokban, ezzel valamit tuti kezdeni kell.

A csapattagok 1/4-e új. TG, a csapatkapitány, mint alapember továbbra is legény a gáton, és Gib meg Gergő is ismét vitézkedik így csak Árpi a zöldfülű.

Csapatkapitány: Tamási Gábor alias TG, a csapat lelke, maga a testet öltött tapasztalat, aki az ÖSSZES eddigi versenyen rajthoz állt. Sötétben ő volt a leggyorsabb a pályán, nem ismeri a félelmet.

Törőcsik Gergő, a valaha volt Road-and-Ride versenyzőből lecsúszott (azért egyszer megnyerte 600-ban) amatőr motoros kaszkadőr és utcai harcos. Tavaly a vezetéknevéhez és a hírnevéhez hűen csak sikerült egyszer csúsznia – az egyébként TG tulajdonában álló versenygéppel – ahogy ez előre sejthető volt...

A tavalyi futamon fekete bringával küldték
A tavalyi futamon fekete bringával küldték

Pintér Árpi, az igazi klasszikus iskola, aki a nyolcadikos ballagási pénzből Simsont vett, itt nyilván elgurult a gyógyszer, és pénzt időt nem kímélve megindult a szinyó tuningolása, aztán a fater MZ ETS 250-e, stb... stb... ahogy az lenni szokott. Komoly robogós tapasztalata van, hiszen tőle 15 méterre a kamrában a nap 24 órájában ott porosodik egy Honda Dio, már vagy 10 éve.

Az első versenyen az ő versenygépüknél borotválkozott mindenki
Az első versenyen az ő versenygépüknél borotválkozott mindenki

Mészáros Gábor, aka GIB napi szinten robogózik Pesten, aminél mint tudjuk kb. csak Kairó rosszabb, szóval van tapasztalat bőven. Igazi extrém sportoló, aki Kecskemétre is siklóernyővel érkezik.

PRESS: Gabay István, exaktív (van ilyen szó?) motoros és nagyon aktív Ford kereskedő, akit idén is a fényképező mögé nevezünk, plusz ő lesz minden stratégiák atyja, mert aki képes 300 Kugát egy hét alatt átadni, az bármit megold.

Kövesd őket Facebookon, rengeteg a kontent két évre visszamenően is!