Harmadik évre összerakták az ütős csapatot

Totalbike24: Clindi by Motomax

2017.07.12. 13:52

A Motomax sportegyesület a motorsportban sok helyen megfordult már, de a robogás világát a Totalbike24 hozta el számunkra. Eddig minden 24 órás versenyen indultunk! A csapattagok összetétele változatos volt, az eredmény pedig elhanyagolható, ezért az idén a legjobbat akarjuk kihozni a csapatból!

A verseny szervezésében rengeteg segítséget kapunk Gerendás "Elektro" Szabitól és a Motomax sportegyesülettől, nélkülük aligha jönne össze a Totalbike24. És nem csak az idei, hanem az eddigi összes nagyban múlt a motomaxosok önzetlenségén. Aztán ez a nagydarab ember felmegy a pályára a száznál is több (?) kilójával, és úgy megy körbe, mint az ördög.

Az eddigi tapasztalatok alapján a két legjobb köridejű versenyző mellé kerestünk még két ridert, akiknek reméljük még jobb lesz a teljesítménye.

Az előző évben egy SR volt a társunk, ami Pető Ádámé volt (aki sajnos már a felhők között motorozik), ezért a versenyt az ő emlékének ajánlottuk, és a szervezők az ő 4-es rajtszámát adták nekünk. Az idén kipróbáltunk egy ZIP-et is, ám a tesztek az SR-t hozták ki győztesnek, ezért az idei évet megint Ádi szárnyai alatt motorozzuk végig.

A Clindi by Motomax állandó tagja Gerendás Elektro Szabolcs, aki endurós múlttal és kitett lábbal hódítja meg robogóval a kanyarokat, ami nem kis izomlázat okoz évről évre a következő napokban. Igaz mostanában már csak elektromos motorral versenyzik, de a robogós érzést azért évről évre bevállalja a buli miatt.

Pillmann László tavaly már megcsillogtatta a gyorsasági múltjából hozott tudását. Marcona arccal hozta a legjobb körök körüli időket, és most csak azért jön Kecskemétre, hogy nyerjen! A Clindi név is hozzá fűződik, mert az ő autóipari találmányának a neve adta az ihletet a csapatnévhez. Sajnos a robogóba nem tudtuk beépíteni a NOX-gyilkos teljesítménynövelő eszközt, de ami késik, az akár el is múlhat.

Fejes Balázs a csapat legerősebb egyénisége. Ha az akaraton múlik a verseny, akkor már meg is nyertük! Balázs csak teljes munkát tud végezni, de azt is megtoldja, hogy minimum 120% legyen a vége. Mindenféle motor van a garázsában, és nehéz neki új kihívásokat kitalálni, de reméljük a 24 óra alatt, robogóval a lába között, megtalálja a bajnoki címhez vezető utat.

Mészáros Viktor a motorok és kéziszerszámok fenegyereke. Megvan benne a megfelelő alázat a motorsport iránt, és a múltban többfajta motoros versengésben is sikerrel próbálta ki magát. Reméljük, hogy ő a mi csodafegyverünk, de ahhoz még szükség lesz a 24 órás verseny adrenalingerjesztő megpróbáltatásaira, hogy kimozdítsa a komfortzónájából, és előjöjjön belőle az igazi motoros állat!

A csapat sajtósa Munkácsi Imre, aki civilben is újságíró. A csapat lelke, mert nálunk ilyen is lesz, Sonkoly Csaba, aki minden problémát elsimít, hogy ne legyen morális válság, csak nagyszerű versenyzés.

Szóval ha a motor bírja, akkor megnyerjük - vagy nem, de a lényeg az együtt töltött 24 óra a Totalbike24 kecskeméti versenyén!

Kövesd őket Facebookon!