Lehet, hogy a te motorod fog új életet kapni

2017.11.22. 14:02

Kedves olvasók! Segítsetek megtalálni azt, akinek a legnagyobb szüksége van a motorjára, de egy minőségi munkát végző szerviz túllóg az anyagi lehetőségein.

Az X-Bike-os Borsay Szabolcs megkeresett minket, hogy hajtsunk fel egy segítségre szorulót, akinek van motorja, használná is, vagy akár egyenesen a megélhetése függ a tőle, de valamilyen oknál fogva nincs lehetősége megfelelően gatyába rázni - és ha megvan a célszemély, ők vállalják a motor összerántását minőségi alkatrészekkel, ráadásul teljesen ingyen.

GSX 1100 E-2

Úgy gondoljuk, ez egy különleges felajánlás, mind anyagi, mind eszmei értékében, ezért azt szeretnénk, hogy ez a sok munka a legjobb helyre menjen, ezért a ti segítségeteket kérjük.

Ha van az ismeretségi körötökben olyan ember, akire igaz, hogy a motorjára szüksége van, de annak a feltámasztása/javítása/üzembiztossá tétele egyszerűen meghaladják lehetőségeit, akkor írjátok meg nekem a zivan(kukac)totalbike.hu címre. A levélbe legyetek szívesek írjátok bele az illető motorjának a típusát és évjáratát, illetve néhány mondatot a tulajdonosról. Minél több információt kapunk, annál nagyobb eséllyel tudjuk kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Tehát ha csak annyit írtok, hogy "Balázsnak hívják és egy Banditja van", akkor Balázs bármennyire is rászorul a segítségre, valószínűleg elég hamar ki fog hullani a rostán, míg ha leírjátok, hogy Balázs futárként dolgozik, két gyereket tart el, de valaki elütötte és cserben hagyta, az 1996-os, hatszázas Banditjának pedig sérült az első villája, és már amúgy is csipegette az olajat, és csak nagyon nehezen indult, még friss akksival is, és Balázs most kénytelen biciklivel futárkodni, mert nem tudja megcsináltatni, akkor sokkal jobb eséllyel lesz ő a befutó. Sajnos csak egy motort tudunk megmenteni, pedig biztosak vagyunk benne, hogy többeknek járna az esély.

Nem sorsolni fogunk, hanem az X-Bike-kal közösen leülve választjuk ki a szerencsést. Azt szeretnénk, hogy a segítség a legjobb helyre menjen.

A jelentkezéseket december 5-ig fogadjuk.