2018.07.05. 09:50

Várjuk a versenyt és a tudásunk legjavát próbáljuk adni, de közben jól szeretnénk érezni magunkat egy remek baráti társaságban és egy pazar motoros közösségben. Hogy miért is jelentkeztünk erre a versenyre? Azt a mindenki álltal jól ismert ősi kínai mondás fogalmazza meg, mely szerint: a fiúk sosem nőnek fel, csak a játékok lesznek egyre drágábbak :D

Újonc csapat, és nem tudom, melyikük írta a beharangozót, de érdemes megfigyelni, hogy tulajdonképpen végig a csapattársait amperolja, remélem ez a szokásuk megmarad a Facebook oldaluk közvetítésében is, mert igen szórakoztató! Ugye ismeritek a viccet, mi a különbség a fiúk és lányok között? Hát, hogy amikor három régi barátnő, Ági, Anna és Bogi találkoznak, akkor Áginak, Annának és Boginak szólítják egymást. De ha három régi barát, András, Tamás és Gábor találkoznak, akkor Buzinak, Köcsögnek és Pöcsarcúnak nevezik egymást. Hát, így megy ez!

A nevezéskor még nem volt meg a versenygép, de végül egy kereskedő a szárnyai alá vett minket, és biztosítja csapatunknak a versenyrobogót és a kellő mennyiségű pótalkatrészeket.

Anti 190 cm magas, szálfa szingli gyerek, de nem adjuk a csajoknak, mert neki a pályán kell bizonyítania, hogy a Suzuki SV után a sokkal erősebb 50-es paripát is meg tudja ülni. Esetleg a verseny 20. órájában egy hátmasszázst kaphat, mert a robeszon biztos elgémberedik a térdeivel a nyakában.

Johny a profi, a megrendíthetetlen, ameddig nincs változás a színekkel sem foglalkozik. Yamaha FZS mocija után gyerekjáték lesz neki a pályán tartani a technikát és testi adottságai miatt - vaságyastól 50 kg - alatta fog megszületni csapatunk körrekordja és top speedje.

Gyuszi csapatunk legalacsonyabb tagja, valoszínű sámlit viszünk, vagy bakot tartunk, hogy fel tudjon ülni a mocira. De ismeritek a klasszikus filmet? Óvakodj a törpétől :D Szabadidejében szintén egy Yamaha FZS büszke ridere.

Hala a csapat esze, motorja. Szereti megmondani, hogy mi legyen, de fogalma sincs semmiről, viszont jól adja elő. Ex-profi sportolóként az erőnlétével nem lehet probléma, de a motoros tudásával annál inkább. Szegény Yamaha FZ6N típusú vasparipája is egy igazi motoros után kiált.

Dobesz a sajtós, aki még nem dolgozott semmit a pénzéért. Yamaha FZS motorkerékpárját ő is szereti hajtani, de sajnos az alkoholt is kedveli, így a csapatunkban csak a firkász szerepét töltheti be, mert a piálás azonnali kizárással jár, nem kockáztathatunk!

Márk a csapat szerelője a híres Rolex gyárból érkezett. Sajnos eltanácsolták, mert a finommotoros kézmozgások nem igazán mennek neki, így mardt a nagyobb alkatrészeknél bütykölés, mint például a karbi, dugattyú, variátor. Örülünk, hogy segít nekünk, mert nélküle nem állna össze a technika.

Ezek lennénk mi.

Kedveld őket Facebookon!

Támogatók: