2018.07.10. 17:40

Újra közeleg az a bizonyos hétvége! Ilyenkorra már csak a szép emlékek maradnak, túrni kell a fejemben, hogy megtaláljam a szombat reggeli fejfájást és az utána következő várt és váratlan helyekben előkerülő fájdalmakat.

Az utóbbit a határok feszegetésével és megtalálásával lehet elérni. Jó buli ez, sok szopással. Negyedszerre is nekivágunk, a világért sem hagynánk ki. A csapatunk tavalyhoz képest változatlan, ennyi rutint nem engedünk szétszaladni. 

Az OEM-Parts annyira alapcsapat, hogy tavaly óta a verseny főtámogatóivá léptek elő. Idén nagykeráron szórják az alkatrészt a rászoruló csapatoknak, és a pályán és a pálya mellett egyaránt erős a jelenlétük. Úgy tűnik, hogy megtalálták az aranyfelállást, és idén nem igazoltak le senkit a Magamura Teamtől. Tavaly a 16. helyen értek célba, amolyan erős középmezőnyösek a srácok, igazából nagyon várom már, hogy idén egymásnak támaszkodjunk valamelyik szebb kanyarban.

Amúgy megvan a bolond, aki a combjára tetováltatta a Le Visonta logót, éppen azelőtt egy héttel, hogy a versenyt átneveztük Totalbike24-re? Na, ő OEM-Parts Attila. :D:D:D:D

Boxi: negyedik tb24-es, először a húgát loptuk el a Magamura csapattól, utána ő jött. Jócskán mázsa feletti súlyával is 1.10-eket motorozott egy harcimedve kecsességével. Ha fel lehetne nyitni az állrészt a sisakján, szerintem cigizne is verseny közben.

Ádám: másodikos tb24-es. A legkisebb pilótánk, bár ő is majd' 80 kiló, ettől függetlenül egész rendesen tud inni. Tavaly nem tökölt, az időmérőn gyorsan el is dobta a Zip-et, így másfél karral tolta végig a versenyt. 

Dani: negyedik bálozó, tavalyi körrekorderünk. Ő rendesen bírja a versenyt és a fröccsöt is. (Sokáig őt cikizték azzal, hogy nehéz.)

Atikém: ő sem hagyott még ki versenyt. Ha túl jól álluk, akkor bukik egy tisztességeset, hogy tuti a végéről kelljen megint előremászni. 

Megyó: a tavalyi sajtósunk annyira bevált, hogy idén is felkértük a melóra. 

Idén is kivesszük a részünket a péntek esti tivornyából, cserkészbecsszó! Ha dobáljátok a vasat lesz nálunk pótcucc és gombokért adjuk!

Kedveld őket Facebookon!

Támogatók: