2018.07.12. 17:15 Módosítva: 2018.07.12. 17:15

Két év vágyakozás, sóvárgó TB24 összefoglalók olvasgatása után mellénk állt a szerencse. Történetünk rendhagyó is lehetne, mert bár a csapat már megalakult, személyesen még nem találkoztunk.

Vajon véletlen, hogy a nevük rövidítése ugyanaz, mint a Superbike VB-t uraló Kawasaki Racing Teamé? Aligha. Amúgy amikor azt hiszed, hogy az interneten csak pornó és trollok vannak, akkor jön egy ilyen sztori, hogy egy csapat össze tud állni személyes ismeretség nélkül, és akkor azért visszatér az emberiségbe vetett hited.

 

A csapat egy soha el nem indult, soha be nem jutott team hamvain alakult. Elkeseredett és reménykedő Facebook komment alapján, ahol egy csapattag és egy a verseny céljára vásárolt robogó volt az alap.

Nem volt eredménytelen a komment, feltöltöttük a hiányzó erőforrásokat! Lett elegendő pilóta, elegendő szerelő, elegendő sajtós, sőt még szponzor is, aki támogatja őrületünket.

A még kibertérben találkozott csapat tagjai:

  • Lukácsi Tibor, pilóta – Budapest – élő szövet a fém vázon, a sebhelyes, kit nem tántorítanak el az autók a motorozástól
  • Lévai Dominik (Toretto), pilóta – Németországban valahol... - V2-es motorokat szerel és versenyzik. Nehezen fogadja el, hogy itt nincs 2 henger 45 fokban.
  • Balog Bence (Benci), pilóta – Orosháza – Rutinos TB24 résztvevő, aki nem érti, miért nincs váltókar a robogón
  • Dobos Károly, pilóta – Kecskemét – csak csavarhúzó ne kerüljön a kezébe! Inkább a gázt és a csapatot húzza.
  • Csipke Csaba (Csipke), fotós – Mezőberény – Neki kettővel több kereke van, de szereti a kihívásokat, a versenyeket!
  • Vallyon Ádám (Ádi), sajtós – Kecskemét – Facebook mestere, aki barátaival is fb kommentekben tartja a kapcsolatot
  • Ágoston S. Huba (Huba) – mily meglepő, szerelő – Kecskemét – Néma Bob, vagy Argo-ból Psycho – nem szól csak teszi a dolgát!

Névválasztás optimista és lényegre törő: Kanyarvadász Racing Team. Önbizalommal teli, profizmust sejtető. Amihez szinte kétség nem fér. Egészen addig, amíg rá nem döbbenünk arra, mire nem készültünk fel eléggé!

Végig akarunk menni! Minden energiát beleadva végig vinni a technikát 24 órán keresztül, technikai hiba és esés nélkül. Együtt ünnepelni minden résztvevővel, hogy ez év legőrültebb versenyét megvívtuk!

Hajrá KRT, hajrá TB24, hajrá minden csapat!

Kedveld őket Facebookon!

Támogatók: