2018.07.16. 15:33 Módosítva: 2018.07.16. 15:33

Bár a Moto28 + ProCaMoto párosból az előbbi az anyacsapat, az utóbbi a gyorsabb. Az viszont közös bennünk, hogy mint a görög szobrok az antik embereszményt, ők úgy testesítik meg a Totalbike24 csapat archetípusát: hülyeségre nyitottak, bulinak élik az egészet, ha gond van, lehet rájuk számítani, aztán a pályán odateszik magukat, és stabilan a Top10-be várhatóak. Mindezt úgy, hogy a pénteken azért bemutatják, milyen lehetett volna a Woodstock, ha Vizó szervezi (mínusz korrupció).

Az első visontai versenyen azzal tettük le a névjegyünket, hogy egy spontán bulit csaptunk péntek este, amit azóta minden évben már elvár tőlünk a közösség. Idén is erősen készülünk, ne aggódjatok ;)

A három napos full extrás cateringről idén is Lovas Dániel és segédje gondoskodik, a csapat jó híréről pedig Klement Péter és Sára László sajtósok gondoskodnak, akik két fotó és bejelentkezés között a csapat taktikát is simítgatják, formálgatják. A négy fős stáb a Moto28 mellett a ProCaMoto Teamről is hasonlóképpen gondoskodik.

Versenyzőink:

Farkas Bálint:

A nagyhangú és táncoslábú borkereskedő barátunk a versenyzés mellett a péntek esti buli event managere - ami már-már a rendezvény hivatalos részét képezi. Idejét és energiáját nem kímélve csapol egész este, instruálja a dj-t.
Motoros karrierjét Babettával kezdte, de a szíve mélyén mindig is egy tuningmentes 50-es robogóra vágyott. Egy évben egyszer 24 órára megkapja ezt… Az idei a negyedik versenye, alap emberünk.

Kovács Csaba:
2016-ban csatlakozott a csapathoz, és ma már elképzelhetetlen nélküle a rajthoz állás. Két gyermek boldog édesapja, a két kis Csibi minden évben elkíséri aput a versenyre, és közben segítik a csapat munkáját is. Csaba versenyzés mellett a motor felkészítésében is részt vesz.

Kovács Norbert:

A szemtelenül jóképű bulibáró 2016-ban robbant be a csapatba, és kiváló versenyzéssel biztosította helyét idén is. Norbi az a srác, akit ha felültetsz a motorra, akkor onnan csak akkor száll le, ha jelzünk, hogy oké, most már elég lesz.... Végtelen időt tud egyhuzamban robogózni, és sosem fárad el.

Sára Tamás:

A legfiatalabb, legkönnyebb versenyzőnk tavaly csatlakozott a csapathoz, és hamar felnőtt a feladathoz. Hónapok óta csak a versenyt várja, és keményen készül a hétvégére, úgy a péntek esti bulira, mind a szombaton rajtoló versenyre...

Kedveld őket Fácsén.

Támogatók: