2018.07.24. 15:40

Ihr Revier ist die Autobahn. Ihr Tempo ist mörderisch. Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser. Einsatz rund um die Uhr für die Männer von SpeedFright. Unsere Sicherheit ist ihr Job.

A SpeedFright csapat tavaly frankón letette a névjegyét, ugyanis egy Peugeot Speedfight robogóval mentek elég jó tempót, viszont a jó tempóból ordenáré méretű taknyolásokat mutattak be, de akkorát, hogy az első kerekük kiszakadt. Idénre csak az alapítótag és a név maradt, az elképesztő átigazolási szezon végére a MárkASzerviz csapat lényegében megszállta a Speedfrightot, amiről egy igen érdekes folyamatábrát készítettek, hogy kellően elszánt rajongók megértsék, hogyan lett a MárkASzerviz csapatból két másik csapat (MárkASzerviz és MárkAFüggetlen), majd a két csapatból másik kettő, és a lepattanóból egy fél, de egy ötödik beolvadt az elsőbe, hagyom is az egészet, nézzetek meg, mert ezt ember nem bogozza ki.

Szerencsére a photoshophoz továbbra is értenek, nem kopott meg a tudásuk 2015 óta.

Csapatunk tagjai évek óta a nagyvilágban üldözik a gonoszt. Ez idén sincs másként. Hivatásukról csak egy Zámbó Árpy nagykoncert és a Totalbike24 tudja elvenni a figyelmünket. Versenyzőink az időmérő elejére fognak beesni a pályára, ha közben nem kell a világot megmenteni. Ellenkező esetben elég lesz megfutni a kvalifikációs köröket az utolsó 3 percben.

Thor Pisti


Kezében a kalapáccsal született. Amikor nincs a pályán akkor ezzel a filmes kellékkel súlyt le a világ ellenségeire vagy kalapálja ki a Zengő Motor összecsukott autóit. Ő a titkos favorit, a csapatunk ásza, az anyák megmentője és KDNNDK-ba beépült titkos ügynök. Neve: Thor......, Thor 007! Álma, hogy példaképéhez Johnny Weissmullerhez hasonlóan egy perc alatt ússza az adott távot. Jobban mondva 1 percen belül fusson egy kört a BirizdoKart pályáján. Ebben csak fogadott testvére, Loki akadályozhatja meg. Előző években inkognitóban nyomta a versenyt.

SuperLala


Azt ugye nem kell mondanom, hogy akinek már életében szobrot emeltek és játékfiguraként kapható, az már letett valamit az asztalra, és nem a szél fújta össze a tudását. Röviden így jellemezhetnénk: gyorsabb egy repülő puskagolyónál, több ereje van, mint egy mozdonynak, és képes átugrani hatalmas épületeket egyetlen elrugaszkodással. Erejét a Napból nyeri. Bőrét egyfajta vékony erőtér védi, mely áthatolhatatlan, és ennek köszönheti sebezhetetlenségét. Fénysebességgel képes repülni. Rendelkezik röntgenlátással, hőlátással, melynek segítségével még az acélt is megolvasztja. Egy milliszekundum alatt képes eltűnni, teljes mértékben sebezhetetlen: legyen szó száguldó pisztolygolyóról, összeomló épületről vagy éppen több ezer Celsius-fokos hőmérsékletről. Gyakorlatilag nincs, ami megállítsa. Elkapja a zuhanó repülőgépet, megállítja a több tonnás száguldó vonatot. Egyetlen gyengéje a kryptonit. Ha a közelébe kerül – és nincs a kő ólomdobozba zárva - hősünk olyan sebezhető lesz, mint bármelyik ember, sőt még gyengébb is. Ellenfelek egyetlen reménye, hogy a BirizdoKart éppen egy kryptonit mezőre épült. Amikor épp nem kívül hordja az alsó gatyáját és az újságnál sincs dolga, akkor gyakorló kocka.

Bat Árpád


Ő az egyetlen akinek jelen pillanatban nincs emberiséget megmentő feladata. Gotham Cityre békesség köszöntött. Kiűzte a városból Pingvint, Rébuszt, Jokert és Mr. Fagyot. Jelenleg a Bahamákon, pálmafák alatt pihen a fogadott nagymamájával és B-52 koktélt szürcsöl kristály pohárból, kacskaringós szívószállal. Történeti hűség miatt a koktél összetétele : - 2 cl Kahlúa - 2 cl Baileys Irish Cream - 2 cl Cointreau- sok jégCsak két dolog akadályozhatja meg, hogy megfussa az új pályacsúcsot. Bat moped utánégetője nem működik megfelelően és a kiújuló isiásza. Nagymamáján kívül még szenvedélye a motoros felvezetés.

Spider TLC


A pók csípésének következtében TLC számos szuperképességre tett szert. Emberfeletti erővel és hihetetlenül gyors reflexekkel rendelkezik. Akrobatikus képességei, gyorsasága és egyensúlyérzéke messze túlszárnyalja egy közönséges emberét. Kialakult benne egy úgynevezett „pókösztön”, egyfajta tudatalatti veszélyérző képesség. Pók-képességei közé tartozik még, hogy képes bármilyen felületen megtapadni, ez kifejezetten igaz a Kecskeméti gokart pályára. Amikor nem a Hírharsonában nyomja a fake news-okat, Dr Octopus-szal harcol, vagy éppen Mary Jane Watsonnal, a barátnőjével hetyeg, sebességváltókat javítgat és a világot járja.

Bódi Captain


Mit ahogy nevéből is látszik, ő a nagybetűs FÖNÖK. A szuperhősök főnöke. A vezető, a bölcs tudós, mindennek tudója, a csapat hajtómotorja. Nála nincs lehetetlen. Egy nap alatt megmenti az univerzumot, ha úgy adódik. Captain nem rendelkezik emberfeletti képességekkel, bár a szuperkatona szérum a szervezetét, testi erejét, kitartását, gyorsaságát, reflexeit és természetes öngyógyító képességét az emberi test korlátaiig felerősítette és feljavította. De emberfeletti képességre neki nincs is szüksége. Őt a szíve viszi előre, amiben a vibránium nevű fém és acél ötvözetű pajzsa segíti, mely gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Versenyző köridejét is ezen fogja bemutatni a pályán száguldónak. Kedvenc motorja a féllábú, és mielőtt esténként álomra hajtja a fejét, kocka szenvedélyének hódol.

Póki
Szuper hősökhöz, Szuperhős moci dukál. Erre a célra mi sem lenne szuperebb, mint egy Aprillia SR 50 Szuperhős jelmezben.

Külön köszönet a háttér stábnak: Hajni, Zoli, Dominika és természetesen Csuzynak a motor felkészítéséért!

Kedveld őket Facebookon!

Támogatók: